Асен Генов: Сглобката върна България в адекватния геополитически разговор

  • 10 юли 2023 18:00

  • 1442
  • 0
Асен Генов: Сглобката върна България в адекватния геополитически разговор
© БТВ
Слушай новината Слушай новината

Протестите от 2020 г. не са предадени, а не са реализирани докрай. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ блогърът Асен Генов.

Ако демократичната общност има своите основателни критики към президента, нека припомним, че преди 3 г. те застанаха на колене пред него и се вдъхновиха от чегеварския му юмрук, заяви Генов.

Те предадоха интересите на протеста, това е коалиция с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, правят демократичен сговор с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, посочи журналистът и бивш депутат от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Александър Симов. Те извратиха всички идеи за промяна. Ако днес има задушаващото чувство, че промяната е невъзможна, вината за това е тяхна. Вместо да е мотор за промяната, т.нар. либерална общност е голямата котва, която ни паркира под мускула на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, добави той.

Това е сглобка, управление, създадено на базата на лъжа, подчерта Симов.

Тази сглобка доведе дотам, че България се върна в адекватния геополитически разговор, в който е ясно коя е правилната страна ан историята и коя е погрешната, посочи Асен Генов.

Гробищата са пълни с хора, които са си мислели, че са от правилната страна на историята. Кой е от правилната страна и кой – от погрешната, се решава на съвсем различно място и по съвсем различно време, коментира Александър Симов.

Премиерът Денков ще участва в Срещата на върха на НАТО във Вилнюс

Едно от най-големите предателства към демократичната общност беше допускането на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е във властта. Почти всеки път, когато БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е във властта, няма завършен мандат, заяви Генов.

Нашето минало е повод за гордост. Всички големи проблеми на България са продукт на десницата, каза в отговор Александър Симов. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1442 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини