Слави Трифонов: Има договорка покрай новия шеф на БНБ

  • 08 юли 2023 14:21

  • 2227
  • 0
Слави Трифонов: Има договорка покрай новия шеф на БНБ
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Лидерът на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в публикува остър пост във Фейсбук, според която Димитър РадевДимитър Радев Димитър Радев е роден на 12 юли 1956 г. Той е магистър по икономика, финанси и кредит. През 1994 г. ще остане начело на Българската народна банка с гласовете на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, ПП - ДБ и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

"Сега ще ви кажа как се разпределят важните постове в държавата. Договорката, извинете, сглобката е следната – шеф на БНБ ще си остане Димитър РадевДимитър Радев Димитър Радев е роден на 12 юли 1956 г. Той е магистър по икономика, финанси и кредит. През 1994 г., това е кандидатурата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, а подуправители ще бъдат Андрей Гюров от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" и Петър ЧобановПетър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976 г. в Ямбол. Завършил е Математическа гимназия „Атанас от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, срещу което ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще получат гласовете на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и ПП - ДБ като подкрепа за техния кандидат. Тоест, както казва мъдрият български народ, "танто" за "танто". Едното "танто" - Димитър РадевДимитър Радев Димитър Радев е роден на 12 юли 1956 г. Той е магистър по икономика, финанси и кредит. През 1994 г. срещу другото "танто" – Гюров и Чобанов", заявява Трифонов.

"Защо ли е така? Ами защото така стават нещата. Ти - на мене, аз - на тебе. Само дето “ти - на мене, аз - на тебе” го правят тези, дето се ненавиждаха. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с срещу "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" и "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от". Извинете. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с заедно с "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" и "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от". Това коалиция ли е? Не. Това е гнусна, цинична, отвратителна, омерзителна сглобка. Сглобка в името на парите и властта", посочва лидерът на ИТН.

Битката за нов гуверньор на БНБ ще е между трима кандидати

И допълва: "Какво става, бе ПП, нали щяхте да търсите хора с качества, а не партийни другари? Нали щяхте да разграждате модела ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с? Нали сте се нарекли "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"". Каква промяна, бе? Вие сте, едно към едно, същите. И понеже, донякъде ви познавам, ще ви кажа, че според мен, вие сте по-алчни, по-нагли и за съжаление, по-некомпетентни от тия, заради които се самосъздадохте. Тоест, за да съм ясен, разликата между вас и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е, че вие сте по-зле. Тъжно, но факт. А дали съм прав? Ще стане ясно. Но аз ще продължа да ви осветлявам. Дали се казваш Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Лорер, жена му на Лорер, чичо му на Лорер, цялата му рода на Лорер… няма значение. Аз затова съм там - за да сте на светло!". 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2227 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини