Бащата на Деница Сачева от ГЕРБ е част от политическия проект на Гешев

  • 04 юли 2023 19:07

  • 3955
  • 0
Бащата на Деница Сачева от ГЕРБ е част от политическия проект на Гешев
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Бащата на Деница СачеваДеница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Евгений Сачев е част от новооснования политически проект на бившия главен прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във. Това потвърди самата тя в профила си във Фейсбук. 

"Всеки гражданин на Републиката, в това число и баща ми, е свободен да избира на кого да симпатизира политически. Да, разбрах от медиите, че е влязъл в сдружението на г-н Гешев. За мен в това няма сензация, няма скрити връзки или зависимости. Това се нарича свободен избор. Нито той, нито аз някога сме влияели на решенията на другия. Личният избор носи и лична отговорност. Моят избор е ясен и няма да се промени. За неговия – пожелавам му здраве!", пише депутатката от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Гешев влиза в политиката със "Справедливост за България", призова Борисов да си подаде оставката

По-рано днес бившият главен прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във обяви чрез видео на живо във фейсбук профила си, че създава гражданско сдружение. Той го описа като "гражданско родолюбиво, консервативно движение за защита на християнската етика и българските традиционни ценности".

Гешев посочи, че иска връщане на гордостта, че сме българи и истински патриотизъм под мотото "бог, отечество, семейство". Целта му е независима съдебна власт, защитена от престъпни политически посегателства. Честен и надеждно контролиран изборен процес, възстановяване на мажоритарния избор, на справедливостта, смазана от престъпния олигархичен модел.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3955 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини