Трайчо Трайков иска да е областен управител на столицата

  • 28 юни 2023 16:17

  • 786
  • 0
Трайчо Трайков иска да е областен управител на столицата
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

Кметът на столичния район "Средец" Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко поиска да стане областен управител на София. Новината съобщи самият той във фейсбук профила си. 

"Минах преди малко през Княжеската градина - да огледам за последно местата, където следващата седмица започваме изграждането на детска площадка и спортна площадка. И си мисля - така и така ще се назначават нови областни управители, бих си предложил услугите за София. Имам и квалификация, и програма, и решителност", пише Трайков. 

Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко е кмет на район "Средец" от 2019 г. Преди това бе министър на икономиката от 2009 до 2012 г. в правителството на Бойко Борисов. През 2016 г. се кандидатира за президент заедно със Съби Събев. 

Фандъкова определи като "малко странна" кандидатурата на Васил Терзиев за кмет на София

Междувременно вчера официално стана ясно, че предприемачът, съосновател на “Телерик” и IT специалист Васил Терзиев се включва в кметската надпревара. Точно 120 дни преди местните избори той стана първият официално обявен кандидат за столицата.

Зад него застават управляващите в момента “Продължаваме промяната” и “Демократична България” и двете градски формации “Спаси София” и “Екипът на София”

Последвайте канала на

Теодора Павлова
786 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини