ПП, ДБ и "Спаси София" представиха кандидатурата си за кмет на столицата

  • 27 юни 2023 19:09

  • 3577
  • 0
ПП, ДБ и "Спаси София" представиха кандидатурата си за кмет на столицата
© Булфото

"Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"", "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" и "Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и", подкрепени от гражданската платформа "Екипът на София", обявиха кой е кандидатът им за кмет на София на местните избори през есента, предаде репортер на Novini.bg. Това е ИТ предприемачът Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите.

Номинацията се обсъжда отдавна.

Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите е роден на 9 юни 1978 г. Завършил е "Бизнес администрация" в  Американския университет в Благоевград.

През 2002 г. заедно със Светозар Георгиев, Бойко Яръмов и Христо Косев основават софтуерната компания "Телерик". През 2014 г. "Телерик" е продадена на американската софтуерна компания "Прогрес" за над 260 млн. долара. 

След продажбата на "Телерик" Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите започва да инвестира в стартиращи компании. От 2017 г. до 2023 г. той е част от управлението на фонда за рискови инвестиции "Илевън". 

 

Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите е съосновател на "Телерик Академия" през 2010 г., в която се обучават програмисти, както и на бизнес инкубатора "Кампус Екс", чиято цел е да създава благоприятна среда за стартиращи компании.

Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите е бил член на управителните съвети на образователната организация “Заедно в час” и на Американския университет в България.

Настоящият кмет - Йорданка Фандъкова от ГЕРБ, обяви в началото на тази година, че няма да се бори отново за поста.

ПП-ДБ обявява кандидата си за кмет на София

Съпредседателят на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и съпредседателят на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" заявиха категоричната си подкрепа за кандидатурата на Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите.

Петков е сигурен, че на изборите в София ще се стигне до огромна победа на Терзиев, а столицата ще е европейски град, с който всички да се гордеят. Съпредседателят на ПП каза, че когато се е запознал с Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите, той вече е бил покорил световните пазари с фирмата си, а средствата е инвестирал в образование чрез академия, в която стотици млади хора са намирали своята бъдеща професия. Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически сравни Терзиев и партньорите му с Христо и Евлоги Георгиеви.

 

Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския отличи ролята на Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите за това формациите да се обединят около него. Човекът, който може да стои по средата и да излъчва скромност, съвестност, беше Васил. Не съм сигурен дали без него щяхме да сме в тази зала. Този човек успя. Зад него стои реален екип, сработен, минал през драми и кризи, заяви Иванов.

Съпредседателят на ДБ, както и Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, отличи мениджърския опит на кандидата за кмет. Няма по-добра номинация от тази на Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите. Той вече е управлявал хиляди хора. Променил е съдбата на млади хора, Показал е, че може да бъде общественик, каза Петков.

Той знае да слуша, води, без да се натрапва отпред, обобщи Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

 

Беше представен и водачът на листата за общински съветници на обединеното дясно в столицата - лидерът на "Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и" Борис Бонев. 

Той поясни, че около 10 месеца са водени тежки преговори между формациите за обща кандидатура, и определи предстоящите избори като исторически шанс.

Днес поставяме един огромен камък, за да забравим завинаги за калното управление, което 18 г. тормозеше нашия град. Ние не просто ще спечелим София, а ще управляваме много по-добре. Гласувам пълното си доверие на Васил. С него няма да е просто добро управлението. Ще ги разбием. София ще бъде град, с който наистина ще се гордеем, заяви Бонев.

 

Сигурен съм, че нашият отбор ще се справи с всички предизвикателства. Да освободим София от лапите, която я държаха заложник в продължение на 18 г. София е град за всички нас, каза още Борис Бонев.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3577 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини