Румен Христов: Най-лесно е отново да отидем на избори, но какво ще спечели България?

  • 27 юни 2023 18:42

  • 685
  • 0
Румен Христов: Най-лесно е отново да отидем на избори, но какво ще спечели България?
© Кадър: БНТ
Слушай новината Слушай новината

За да има разбирателство, трябва да има разговори. Няма да решим проблемите си за 1-2 часа, но желанието да има разговори показва, че посоката е правилна. Това заяви лидерът на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и зам.-председател на ПГ ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в НС Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в в предаването „Още от деня“ по БНТ.

„Неяснотите как ще се случват промените в изпълнителната власт и в регулаторите води до това неразбирателство между Продължаваме промяната-Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от и ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. Ние от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на сме национално отговорни политически формации. България има сериозна нужда от редовно правителство, затова ние се съгласихме да върнем мандата, да не го реализираме, да се съгласим почти всички министри да са техни“, подчерта той и добави: „Най-лесно е отново да отидем на избори, но какво ще спечели България?“

„Влизането в Шенген е изключително важно. Гуверньорът на БНБ Димитър Радев е безспорен авторитет. В негово лице виждам един убеден привърженик на влизането на България в еврозоната“, каза лидерът на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Кирил Петков обяви какво са се разбрали с ГЕРБ-СДС след лидерската среща

Христов заяви, че партньорите им се опитват да узурпират всички кадрови позиции в държавата и даде пример с кандидатурата, издигната от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за еврокомисар.

„По големите теми – войната в Украйна, желанието за членство в еврозоната и Шенген не ни разделят толкова, но за вътрешното управление на страната, не се разбираме. Има неразбирателство за постовете на областните управители. СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на управлява България и я спаси, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в стабилизира България. Нали не мислите, че сме за няколко поста. Беше ми казано, че имаме 7-8 зам.-министри, аз не мисля така. Те за какви се смятат, че искат всичко да им принадлежи на тях? Те си мислят, че с 36 души трябва да узурпират цялата власт. Само, че ако в НС има разминавания по някои законопроекти – няма да ни се сърдят“, каза още политикът.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
685 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини