Ивайло Мирчев: Правораздаващите органи да не се правят на глухи и слепи за приканващите към насилие изявления на "Възраждане"

  • 26 юни 2023 15:02

  • 1546
  • 0
Ивайло Мирчев: Правораздаващите органи да не се правят на глухи и слепи за приканващите към насилие изявления на "Възраждане"
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Европа ясно помни последния път, когато политик смяташе едни хора за по-долни от останалите и искаше "тази уродлива измет да бъде унищожена". Време е българските правораздаващи органи да спрат да се правят на глухи и слепи за абсолютно недопустимите и редовно приканващи към насилие изявления на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" и техния лидер. В европейска България няма място за унищожителни идеологии. Няма място и за кремълска пропаганда, която нарича себе си истина, а истината обявява за фалшиви новини. Това написа в профила си във Фейсбук депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Ивайло Мирчев.

"Истината на Костя Копейкин е истината на Кремъл. Според истината на Кремъл в Украйна няма война, то е специална военна операция, едва ли не спасителна. Според истината на Кремъл ние в България сме предатели, ако решим да защитим националния интерес на страната си, вместо този на Русия", заявява Мирчев.

Нашенски патриотизъм като по книга. А книгата е „Съветистан“…

"Истината на Кремъл от години се управлява от хора като Пригожин и достига до нас с любезното съдействие на хора като Копейкин, които пълнят с глупости главите на уплашените и лековерните. И не просто с глупости, а с глупости, изгодни на Русия и опасни за България. Крайно време е това да престане. И понеже сме в демократична държава - ред е институциите да си свършат работата", подчертава депутатът от ПП-ДБ.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1546 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини