Милен Керемедчиев: Пригожин е само върхът на айсберга

  • 25 юни 2023 10:12

  • 2275
  • 0
Милен Керемедчиев: Пригожин е само върхът на айсберга
© Кадър - Нова телевизия
Слушай новината Слушай новината

„Наистина случващото се в Русия е проблем за нея. Основният фокус за нас трябва да продължи да бъде помощта за Украйна. Не изключвам всичко това да е предварително подготвен сценарий с цел да се отвлече вниманието от предстоящите загуби в  Украйна”, обясни бивш министър на отбраната Велизар Шаламанов. И допълни, че очаква разиграване на ядрения шантаж да продължи. 

„За съжаление такива думи чухме и от президента Румен Радев, като побърза да каже, че не трябва да се радваме на това развитие за руската държава, защото ядреният арсенал на страната може да попадне в ръце на човек, който е по- неконтролируем от Путин. Едва ли не, че руският президент е по-добрата опция”, каза още Шаламанов.

Асен Агов: Пригожин по-скоро може да получи „Новичок“ или куршум

„Пътищата на Путин и Евгений ПригожинЕвгений ПригожинЕвгений Пригожин е роден на 1 юни 1961 г. Той руски бизнесмен, ресторантьор, собственик на кетъринг със сигурност се разделят. Руският президент отгледа тези чудовища. Пригожин е само върхът на айсберга. В руската държава, финансирани със средства на държавния бюджет, има над 40 такива паравоенни организации”, смята бивш заместник-външен министър и дипломат Милен Керемедчиев.

Последвайте канала на

Калина Христова
2275 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини