Борисов за напрежението в Москва: Това е изключително опасно, „Вагнер“ почна сваляне на военното командване. Отговори и на ПП-ДБ

  • 24 юни 2023 12:10

  • 10923
  • 0
© Булфото (архив)

Започна националното съвещание във Велико Търново с участието на общински кметове на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, областни координатори, депутати и Изпълнителната комисия на партията. 

Ние сме най-прогнозируемата европейска партия в България. Така започна речта си лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пред кметовете. Това е гражданска вълна, метеж и изключително опасно. Така коментира настоящата ситуация в Русия с частната армия - "Вагнер". „Вагнер“ почна сваляне на военното командване на руската армия, като взеха контрола над град Ростов на Дон. Те вече са във Воронеж, на 500 км от Москва. Там, както и в цялата Московска област, бе обявен "извънреден режим".

"Помня, когато влизахме в Кюстендил, Видин, местните организации ме молеха да не говоря срещу Путин, Русия, защото българите не обичат войната. Защото имаме отношение към Русия. Аз тогава ви казах: Докато нямаше война, ние сме водили най балансираната политика. В момента, в който Руската федерция нападна Украйна, ние имаме само едно място и това е на страната на евроаталнатическата общност и не можем да подкрепим агресията. Много хора от партията ни упрекнаха. Що е то частна армия която напада и убива украински граждани, едновременно с руската армия. Когато това стана факт, нашата партия постави украинското знаме в централа, което стои и до ден днешен. Колко повече беше рисковано това, защото проруските сили възмажаха, ние още по силно затвърждавахме нашето членство в Европа", заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Той призова нашите служби да са много внимателно и да следят ситуацията в Русия. 

Няма град, в който ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да не е направил нещо хубаво. За София даже ще ми отнеме повече от час да говоря, заяви Борисов. 

По темата за условията на ПП, Борисов коментира: Те си назначават министрите, зам. министрите, без изобщо да ни питат. Но те си ги назначават, защото химикалът е у Денков. Надолу поголовно подменят всички, без това никъде да е описано в декларацията. А ни поставят 7 нови условия. Ами да си направим спарзумение като в Германия - няколко стотин страници. 

Борисов възмутено разказа за разговор с министъра на спорта Димитър Илиев от ПП, който признал, че обещал на дипломната си ръководителка да я назначи за заместник. 

Десислава Атанасова коментира поставените въпроси и ултиматум от ПП-ДБ от вчера. Тя заяви, че спазват ангажиментите си. 

"От вчера се появяват някакви ултиматуми. Длъжна съм да кажа, че ние спазваме вече обявената обща законодателна програма. Държа да кажа, че тя е в 25 точки, поели сме ангажимент", заяви Атанасова. 

Очаква се ГЕРБ да съобщят решението си по поставените въпроси от ПП-ДБ

"Напускането, липсата на разговор и липсата на диалог не е връщане на парламентаризма. Искаме диалог и яснота как ще работим заедно и дали ще работим заедно. Ултиматумите и условията за нас са част от една игра. Ние в подобни неща не участваме", заяви председателката на парламентарната група на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в

В петък от ПП-ДП настояха писмено да бъде потвърдена подкрепата за договорената между първите две формации законодателна програма. Вчера Кирил Петков постави седем условия на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, за да продължи реформаторската програма. Сред тях са пътна карта за съдебната реформа, общ проектозакон за антикорупционната комисия, преработване на Изборния кодекс и синхрон в определянето на регулаторните органи.

Последвайте канала на

Калина Христова
10923 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини