Тошко Йорданов (ИТН): Голямата война с ГЕРБ я спечелихме ние

  • 23 юни 2023 21:37

  • 2071
  • 0
Тошко Йорданов (ИТН): Голямата война с ГЕРБ я спечелихме ние
© bulphoto (Архив)
Слушай новината Слушай новината

Това управление е много вредно и колкото по-рано си замине, ще е по-добре. Това каза председателят на ПГ на „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. в предаването „Панорама“ по БНТ.

Той не спести критиките си към финансовия министър Асен Василев. Според него страната е в ужасно финансово състояние.

„Голямата война с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в я спечелихме ние. Ако не бяхме свалили Бойко Борисов, той и сега щеше да управлява. Гешев и сега щеше да е главен прокурор. Те вече нямат този властови ресурс, който имаха“, категоричен е той.

Радев: Напрежението между мен и правителството е очевидно

„Президентската форма на Радев и управлението на Радев са две различни неща. Той е избран в сегашната ни Конституция и правомощията, които тя му дава. Президентската република е идея, която ще се реализира рано или късно“, смята Йорданов.

„С нас не е говорено за конституционна реформа. Не са изпращани намерения. Има единствено заявка, че ще се говори и с нас“, каза още той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2071 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини