Областният управител на Сливен ще участва в изборите за кмет на града

  • 22 юни 2023 20:11

  • 1068
  • 0
Областният управител на Сливен ще участва в изборите за кмет на града
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Управителят на област Сливен Минчо Афузов ще участва в изборите за кмет на града.

Това обяви самият той в профила си във Фейсбук.

"Скъпи приятели и съграждани, Днес Инициативен комитет издигна кандидатурата ми за кмет на Сливен. Тези от вас, които ме познават, знаят, че аз заставам твърдо зад принципите на законността, а днес открито заявявам и, че е време да си върнем Сливен! Онзи бляскав, жив и светъл Сливен, който години наред е бил средоточие на велики умове и безстрашни революционери, отстояващи правото на народа ни да живее свободно. Сливен, който историята знае като „Града на стоте войводи“, а европейската култура назовава като един от най-забележителните духовни центрове през Възраждането. Нашият Сливен трябва отново да бъде такъв!", заяви Афузов  

"Градът ни има свои неволи и слаби места. Нужно е обаче те да не бъдат замитани под килима, а да бъдат изведени на преден план и разрешени. Сливен има нужда от отговорност, а не от безконтролност, от промени, а не от проблеми, от опитна и решителна ръка и от инициативност! През последните години в града ни цари безпорядък във всички основни направления - администрацията е труднодостъпна, инфраструктурата е катастрофална, редът и сигурността са винаги под въпрос, липсва и пълна публична отчетност на финансите. Къде е прогресът, къде е прозрачността, къде са приоритетите на хората?! Аз искам Сливен да се промени!", посочи още настоящият областен управител в социалната мрежа.

"Имам опита, стремежа и знам как да променя тази действителност. Милея за Сливен, обичам Сливен и искам Сливен да просперира! Вече предприех и първата стъпка към желаната промяна, а именно разработването на Програма за развитие на град Сливен, която ще бъде публикувана онлайн и достъпна за всеки. Така всички вие ще можете да участвате лично с предложения и промени в планирането и развитието на нашия град", добави Афузов.

"Време е да си върнем Сливен! Благодаря на всички, които вярват в по-доброто бъдеще на града ни и застават до мен! Поемам ангажимента да работя със сърце и ум за Сливен без да отстъпвам от принципите си!", заяви той.

БНР допълни, че настоящият кмет на града Стефан Радев също е дал заявка за местния вот.

Вижте кои ще са претендентите за кмет на София

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1068 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини