Радан Кънев: Няма преговори за предоговаряне на целите за декарбонизация

  • 09 юни 2023 19:54

  • 491
  • 3
Радан Кънев: Няма преговори за предоговаряне на целите за декарбонизация
© Нова Нюз
Слушай новината Слушай новината

Смятам, че няма преговори за предоговаряне на целите за декарбонизация. Може да е имало неофициални разговори, в които ЕК е казала, че не е склонна на предоговаряне. Кабинетът "Петков" постигна изключително малка редукция на вългеродния диоксид. Не е реалистичен голям прогрес по темата. Това каза в интервю за Нова Нюз евродепутатът Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

По думите му България е редуцирала много повече от 40% от добива във въглищните централи. "Те работят на минимален капацитет. Доволен съм, че България има управление. В една пропорционално избрана парламентарна демокрация партиите имат задължение да съставят мнозинство. Компромисът в политиката не е грях, а необходимост. Важното е, че има кабинет и оттук нататък всичко ще се мери по икономическите резултати на управлението", заяви той.

Пеканов: Предоговарянето на ПВУ продължава, България е в „златната среда"

По думите му през 2020 г. е поставил въпроса за правовата държава пред ЕП. "Това, което днес е очевидно, тогава се случваше скрито и го знаехме малко хора. Отхвърляше се от медийните анализатори, водещите фигури в съдебната система и политиците. Сега всичко е на масата пред камерите. Става дума за кошмарна система от сенчести обвързаности, в която има всичко друго, но не и правосъдие", коментира Кънев. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
491 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.06.09 | 20:37

1
РАДАНЕ КАКВО ША ГО ПРАИМ БОКО, НАЛИ ОБЕЩАХТЕ ДА ГО ВКАРАТЕ В ЗАТВОРА

2023.06.09 | 21:49

2
Ще му ближат топките
бол.лук

2023.06.09 | 22:14

3
българоубиец мръсен, слуга на чужди държави ... закрийте всичко и да внасяме и ток, така както закрихте 3-ти и 4-ти блок на аец козлодуй по нареждане от ес да влезнем там, въпреки че не трябваше можеха дълги години да работят блоковете

Добави коментар

Водещи новини