„Сърби, боли, драго ми е“: Слави Трифонов пак атакува противника от фейсбук

  • 08 юни 2023 14:53

  • 1950
  • 7
„Сърби, боли, драго ми е“: Слави Трифонов пак атакува противника от фейсбук
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

"Христо Иванов и ПП изпълват изцяло със съдържание българския израз „Сърби, боли, драго ми е“. Щеше да е смешно, ако не касаеше публични хора с претенции, които, на всичкото отгоре, в момента управляват държавата. Вие - Христо, Кирил и Асен, в крайна сметка искате ли Делян, или не го щете?

Нали ДПС са ви необходими за конституционна реформа, според вас. Вие загърбихте цялата си реторика от последните години, престъпихте желанието на избирателите си, излъгахте най-безсрамно и без угризения и достойнство потърсихте подкрепата и помощта на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с". 

Това написа в профила си във фейсбук лидерът на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионенСлави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в.

След скандалите и плюнките: Помириха ли се ПП-ДБ и „Възраждане“?

"И желанието ви се сбъдна. ДПС обяви, че ще ви подкрепи, ще участва заедно с вас за промяна на Конституцията, оттегли подкрепата си за главния прокурор и лично Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, гласуваха вашето правителство да стане факт. Но днес Христо Иванов заяви от трибуната на Народното събрание, че много иска ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, ама няма желание.

А след това се оказа, че един час стои в стаята на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Аз съм практичен човек, но започвам да се обърквам. Ще правят ли секс младите партньори или само ще се целуват? Няма лошо.

Целувките са хубава и романтична работа. Но от целувките единият от партньорите може да се възбуди и да се стигне до правене на любов. А при правенето на любов зависи от коя страна на любовното оръжие се намираш. А Христо Иванов и ПП са от другата страна на любовното оръжие. Така че трябва да приемат съдбата си, защото сами си я пожелаха", коментира още Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в.

Росица Валентинова
1950 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2023.06.08 | 15:11

1
Ти цървул недоклатен си точно това. Сърбеше те за власт, после ти дръпнаха каишката и те заболя, и накрая ти беше драго да плюеш правителството, в което участвахте. Говнояден паразит.
Тенев

2023.06.08 | 17:22

7
Явно не му е било драго, а е видял това, което сега всички виждаме. Или не е вярно?
ДА ДА

2023.06.08 | 15:16

3
Сега го сърби гъзъ за хуй !!
Тенев

2023.06.08 | 17:20

6
Много точно казано:)

2023.06.08 | 15:37

5
Учиндолси изрод
ЧАЛГАР

2023.06.08 | 15:17

4
УМРИ !!!
МАДАР ФАКАР

2023.06.08 | 15:15

2
КАТО ТЕ СЪРБИ НАЧЕШАЙ СИ АНАЛНИЯ СЪРБЕЖА !!

Добави коментар

Водещи новини