Мажд Алгафари: Парламентът е развалина

  • 08 юни 2023 08:06

  • 1252
  • 3
Мажд Алгафари: Парламентът е развалина
© бТВ
Слушай новината Слушай новината

Същото, което направиха "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател", можеше да направят и ПП и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Сега влизаме в сценарий всеки да си прехвърля горещия картоф. Това заяви политологът Кузман Илиев в ефира на бТВ по повод гласуването на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за член на комисията по конституционни въпроси.

„С какви очи точно този човек от 240 келеша избраха за този пост? Изборът му е гласуван още преди всичко да бъде договорено”, смята Мажд Алгафари, преводач.

Ружа Смилова, политолог, коментира: „Това е номинация на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Те излъчват фигура, която е най-малкото противоречива. Отговорност носят ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и гласувалите за тази номинация. Вярно е и друго – за да има конституционна промяна, има нужда от квалифицирано мнозинство, а това мнозинство с „Възраждане” няма как да се постигне.”

Нов скандал в НС - Пеевски стана член на комисията по конституционни въпроси, "Възраждане" пак налетяха на Божанков, заседанието бе прекратено

„Едва ли хората на протестите срещу Пеевски и Борисов са си представяли, че ще чакат да бъдат пуснати в стаята на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и да говорят с Пеевски”, каза още Илиев.

„Не може да забраните на никого да гласува за вас. В конституцията ни е фиксиран свободният мандат. Това дава възможност на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с да гласуват както намерят за добре в тази ситуация”, допълни Смилова.

„Кой очакваше този брак между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ПП? Нима това беше желанието на избирателите? Парламентът е руина, развалина”, смята Алгафари.

Смилова заяви, че е проба-грешка дали кабинетът ще издържи 18 месеца.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1252 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.06.08 | 13:21

3
къде ми е коментара?

2023.06.08 | 09:43

2
Ей не спряха русофилите всеки ден едно и също да вият по медиите. Всеки ден по някоя телевизия някой възмутен "моралист"Радевист се упражнява по темата за сключената голяма коалиция в българия .Като се коалираха с Герб ПП и ДБ направиха най правилното което трябваше да направят още преди 1 година. Проблема е че някой много ловко ги заблуди още при създаването им, че Герб им е главния враг А ББ е мафиот И те се хванаха като пълни аматьори на тази партенка.Много в групата на ПП са още заблудени от тази манипулация. За радост обаче някои особено в ДБосъзнаха че бяха изиграни от Радев и тъмните сили зад него. И бавно излизат от заблудата си И осъзнават че враг и мошеник е не герб и Борисов А радев кликата му и руските възраждане бсп Итн.А иначе русофилите ще продължат да се "възмущават" и да плюят по правителството в тон с агента радев. Няма как да е друго Тази твърдо ЕС USA коалиция която управлява в момента, е смъртен враг на русофилите в бг и на путинова русия. В шок са!!

2023.06.08 | 09:33

1
rujke nali znaeshn kakvi poluidioti koito dori ne znaiat balgarski glasuvat za tazi prestapna partia dps e ti koi osvem peevski ocakvash da izberat

Добави коментар

Водещи новини