Свиленски (БСП): Въпросът с имунитетите може да се реши за точно три минути

  • 07 юни 2023 10:16

  • 1302
  • 4
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

Зад мен са част от екипа, който участва във всички разговори с ГЕРБ, ПП и другите партии. Призовавам господин Борисов да спре да лъже и да не кара неговите народни представители да правят същото по студиата и медиите, госпожа Сачева персонално. Това заяви Георги Свиленски от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е по повод думите на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е са недоволни от новата власт, защото не е станал министър за регионален министър.

„Никога БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не е говорила за министри, министерства, не е поставяла въпроса с имена. Още повече, най-малко аз щях да знам, че съм номиниран за министър”, коментира той.

Той смята, че Борисов се опитва да вкарва интриги, за да отклони вниманието от поискания му имунитет и „коалицията на позора, която съставиха с „Продължаваме промяната””.

„Призовавам Борисов и Сачева да спрат да употребяват БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е като някаква индулгенция за безпринципния им кабинет. Никога никъде БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не е представяла кандидати. Този човек, който е занесъл кандидатурата ми в ГЕРБ, да ме покани в медиите, ще застана до него”, каза още той.

Той останал изненадан, че името му се спряга чак след като е съставен кабинетът.

Свиленски обвини в лъжа Борисов за договорките с БСП и ИТН, от ГЕРБ му отговориха

„Когато не се даде доброволно имунитета, председателят на НС трябва да внесе точката за разглеждане в парламента. В правилника никъде не пише за комисия. Тези измишльотини на Христо Иванов, че 6 месеца ще работи някаква комисия, си е тяхна индулгенция. Въпросът с имунитетите може да се реши точно за три минути”, каза още той.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1302 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.06.07 | 11:34

1
Кво ще решаваш бе цървул?

2023.06.07 | 17:57

4
Предлагам първо БСП/всички/да се откажат от имунитетите си,а след това и останалите!!!!
Гост

2023.06.07 | 12:36

2
бсп са най големите крадци малоумници прости тъпи слуги на путин както и израждане олигофрени

2023.06.07 | 17:56

3
Съгласен!

Добави коментар

Водещи новини