Тошко Йорданов: И Бойко Борисов, и Кирил Петков трябва да се откажат от имунитетите си

  • 06 юни 2023 13:00

  • 490
  • 1
Тошко Йорданов: И Бойко Борисов, и Кирил Петков трябва да се откажат от имунитетите си
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

И Бойко Борисов, и Кирил Петков трябва да се откажат от имунитетите си, коментира председателят на парламентарната група (ПГ) на „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ (ИТН) Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. пред журналисти на влизане в сградата на парламента за извънредното заседание, на което ще бъде гласуван проектокабинетът „Денков-Габриел“. 

По-рано днес беше съобщено, че Софийската районна прокуратура е предложила на главния прокурор да поиска от парламента имунитета на съпредседателя на "Продължаваме промяната" Кирил Петков.   

Петков за поискания му имунитет: Видяхме как прокуратурата се използва като бухалка

На въпрос защо точно сега се прави това искане за имунитет, Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. отговори: „Питайте главния прокурор, това трябваше отдавна да се случи“.

Това не е атака срещу Кирил Петков, знаете, че Конституционният съд доказа, че Петков е излъгал, това е документна измама, коментира Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г.. Любопитно ми е дали Кирил Петков все още не е канадски гражданин, защото той е и депутат, което също е нарушение, но със сигурност тогава излъга, допълни председателят на ПГ на ИТН.

Попитан дали имунитета на депутати не е залог за бъдещия кабинет, Йорданов коментира, че това е "отвратително правителство". "Отвратително правителство е по-лошо отколкото да няма правителство", допълни той.

Последвайте канала на

Калина Христова
490 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Джипко бибитков

2023.06.14 | 14:25

1
ходи сега да правиш бибитки на стария славуц.

Добави коментар

Водещи новини