Мартин Димитров обяви приоритетите на кабинета "Денков-Габриел"

  • 06 юни 2023 12:08

  • 1128
  • 3
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

Трябва да има правителство. Това каза депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на на влизане в Народното събрание, където днес трябва да бъде гласувано правителството "Денков-Габриел", предаде репортер на Novini.bg.

Първата задача е бюджет с 3% дефицит, без увеличаване на данъците, влизане в Шенген, подготовка за еврозоната и всички мерки по Плана за възстановяване, така че парите да бъдат инвестирани в България, заяви Димитров.

Попитан как ще коментира предложението на Софийска районна прокуратура към главния прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във да поиска от парламента имунитета на съпредседателя на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически във връзка с досъдебно производство относно декларация за гражданство, депутатът от ПП-ДБ бе лаконичен: "Нека да коментират юристите".

Прокуратурата поиска имунитета на Кирил Петков

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1128 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
гошо

2023.06.07 | 22:35

3
ЦРУ хрантутник и некадърник.

2023.06.06 | 12:20

2
Лапачка ще има за всички приближени до партиите!Народа да затяга коланите.Дянков и Хампарцумян го казват!

2023.06.06 | 12:19

1
Колко трябва да са грозни родителите , за да се роди с такова лице

Добави коментар

Водещи новини