Мехмед Дикме: ДПС ще подкрепи конституционните промени

  • 05 юни 2023 21:11

  • 22965
  • 8
Мехмед Дикме: ДПС ще подкрепи конституционните промени
©
Слушай новината Слушай новината

Познавайки как ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с действа отвътре, решението ще бъде взето утре от това дали има мнозинство. Ако има някаква вътрешна опозиция от ГЕРБ и "Продължаваме промяната", която може да обърка мнозинството - ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще намери повод да подкрепи правителството. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с със сигурност ще подкрепи конституционните промени. Така представителят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Мехмед Дикме коментира възможността на партията да подкрепи проектокабинета "Денков - Габриел" в студиото на "Денят ON AIR".

"Бойко Борисов управлява цял мандат с подкрепата на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в сянка. Лошо е за избирателите и активистите на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, които няма да могат да получат реализация в управлението на страната. А те заслужават", изтъкна гостът. 

Новото правителство може да изкара и три месеца, но може и четири години - определящо ще е случващото се през следващите седмици, изтъкна бившият министър на земеделието Мехмед Дикме пред Bulgaria ON AIR.

"Алфа рисърч": 52% одобряват кабинета "Денков-Габриел"

"Използвам студиото, за да призова представителите на "Продължаваме промяната" и на ДБ да извикат Гешев, да проведат мъжки разговор и да му дадат три месеца, за да свърши това, което не е успял за предишните години", изрази позиция Дикме.

Според него ще се стигне до конституционно мнозинство, въпреки обещанието на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. "Конституционното мнозинство не трябва да бъде свързано с частична промяна на закони, а със свикването на Велико народно събрание, което да промени Конституцията. В момента президентът овладя държавата. Не съм съгласен с него. Чувствам се предаден от президента и поведението му, когато връчваше мандата", коментира представителят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

По думите му с поведението си през последните години българските политици са унизили дейността на службите.

"Нека ги оставим на свобода, да бъдат политически независими и да работят за интересите на държавата. България губи своя международен авторитет. Вярвам на новото правителство. Нека да не бъдат залог на политиците и чрез тях да бъдат решавани лични интереси", настоя Дикме.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
22965 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Фръц

2023.06.06 | 03:56

8
тоя фес още ли не е у затвора

2023.06.05 | 21:59

1
ДУХАЧА НА ЛЮЛЯКА И ЕМЍ СА ПОБЪРКАНИ ТРОЛОВЕ- ПЕДАЛИ
надежда дойчева е циганка

2023.06.06 | 03:07

7
!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка-Гугъл. Уверете се сами.
17.05.76

2023.06.06 | 03:06

6
!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.
17.05.76 - Перник

2023.06.06 | 02:11

5
Хахахаха
Lissa

2023.06.06 | 01:39

3
Горещи момичета ви очакват на - - - Sexy18.pw
17.05.76

2023.06.06 | 02:11

4
надежда дойчева е много секси мацка
????

2023.06.06 | 00:30

2
А,що е ТО "дпс",съгласно КОНСТИТУЦИЯТА ????

Добави коментар

Водещи новини