Атанас Атанасов подозира, че Румен Радев стои зад записите срещу ПП-ДБ с помощта на службите

  • 02 юни 2023 21:27

  • 4190
  • 41
Атанас Атанасов подозира, че Румен Радев стои зад записите срещу ПП-ДБ с помощта на службите
© Кадър: БНТ
Слушай новината Слушай новината

Съпредседателят на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Атанас АтанасовАтанас АтанасовАтанас Атанасов завършва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има отправи люти обвинения срещу Румен Радев в предаването „Панорама“ по БНТ. По думите му не може това да се извърши от някой, който спи вкъщи. Ние почти сме установили, че този запис е извършен професионално със специална техника, а не с таблет. Това е един грандиозен „Уотъргейт“.

„Партийната централа на политическата сила, която трябваше да получи мандат, е била записвана. Става въпрос за цяла една кампания за проваляне на втория мандат за съставяне на правителство“, категоричен е той.

„Подозрението е, че центърът на това мероприятие е президентството“, допуска той.

Стотици протестиращи се събраха пред президентството, бесни са заради думи на Румен Радев

По думите на Атанасов има основание за търсене на отговорност на държавния глава. „Ако се окаже вярно, че по разпореждане на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на не сме дали поисканата военна помощ от Украйна и гласувана от НС, това е основание за импийчмънт“.

„Трябва да внесем по най-бързия начин законопроектите за начина, по който се управляват службите за сигурност. МС отговаря за сигурността на обществения ред, така, че не би трябвало президентът да отговаря за тях. Сега в този напрегнат момент заради войната в Украйна трябва много внимателно да прегледаме службите си за сигурност, защото има пробойни“, подчерта съпредседателят на ПП-ДБ.

„След повече от 2 години буксуване на парламентарната република имаме шанс да излезем от кризата. Имаме толкова много работа за вършене. Да се надяваме, че в началото на другата седмица да бъде гласувано новото правителство“, каза Атанасов.

„За нас бе важно, че още преди изборите и тогава заявявахме, че ще направим наше правителство с втория мандат. Виждате какъв е съставът на кабинета. Той не е политически“, подчерта политикът.

По повод искането на имунитета на лидера на ГЕРБ от главния прокурор, Атанас АтанасовАтанас АтанасовАтанас Атанасов завършва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има заяви: „Не вярвам, че г-н Борисов ще заложи бъдещето на коалицията заради имунитета си. Това е разумният начин. В същото време не можем да не се запитаме защо точно сега? Г-н Борисов 2 години беше без имунитет, но не го разследваха. Аз съм убеден, че това сега е част от един план срещу кабинета“, каза още той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4190 41

Свързани новини

Коментари 41

Добави коментар
Александър

2023.06.09 | 15:33

41
Генерал Доносников с тате нцето ти със същия таабиет Това го можеш ти с другите мижитурки около теб! Що нямаш лустрация да видим колко народ си предал? Че си и нагъл до безобразие!
Александър

2023.06.08 | 23:32

40
А между впрочем май сте и бивш член на БКП, генерале?
Александър

2023.06.08 | 23:32

39
А между впрочем май сте и бивш член на БКП, генерале?
Александър

2023.06.08 | 22:50

38
Гноме, вий политкомисари те крадете и като спите бе! Бог всичко вижда, айдуци Ще си го получите с лихва
Александър

2023.06.07 | 03:27

37
Ало, анонимния, що си мис ля, че преди 89-та опъваше покривките преди партийни събрания!? От 2,5 милиона пролетарий къде се скрихте бе¿?
Alex

2023.06.07 | 03:27

36
Деца от модератора, не ви ли е рано за сън? Вероятно и колежки нямате и карате на чикий? Евроатлантичес ка ориентация, не се учудв ам! Едно време имаше лаф По-голям католик от папата За вечно надупените бълга ри иде реч- докога?
Alex

2023.06.07 | 03:08

35
Тая коя партия поред ти е бе, оцъклена мастийо!???
Nikolov

2023.06.03 | 22:50

34
Несериозно е такова наивно мислене за генерал.
worlok

2023.06.03 | 17:22

33
moje da se kaje che i ti stoish tam nqkade ili si porachal karo zashto ne nali si general...

2023.06.03 | 16:30

32
aman ot takiva umreli politici na prast miri6e ama sedi vav parlamenta za da lapa po 10 12 000 lv zaplata mar6a umri gion surat

Добави коментар

Водещи новини