Номинираният за здравен министър: Приоритетите на страната са над политическите пристрастия

  • 02 юни 2023 12:26

  • 2111
  • 4
Номинираният за здравен министър: Приоритетите на страната са над политическите пристрастия
© Нова тв
Слушай новината Слушай новината

"Очаквам да бъде съставено редовно правителство, тъй като има проблеми, които трябва да бъдат решени и чукат на вратата".

Това каза пред Нова тв номинираният за министър на здравеопазването проф. Христо Хинков.

„Приех, защото не можех да откажа. Не съм изявен политик, член съм на ДСБ, но не съм бил активен политически. В момента приоритетите на страната са над политическите пристрастия. Това е естествена реакция и на двете големи партии. Всички останали, които са против този неестествен съюз, както твърдят опонентите, всъщност не мислят за бъдещето на България”, каза проф. Хинков. 

Ето го целия състав на кабинета „Денков - Габриел”

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2111 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
davidof

2023.06.02 | 15:54

4
Предложение за инвестиционен заем за земеделие и промишленост Ние сме банка, която предлага кредитни услуги за финансиране на различни ваши проекти в рамките на търговското земеделие и създаването на различни бизнеси. Предлагат се оферти от 8 000 евро до 5 000 000 евро с възможност за възстановяване на 2,5% лихва годишно. Свържете се с нас по имейл: (pacific-loan.service@outlook.fr) Чрез WhatsApp на номер: +33 745 550 314 благодаря ви, чакам да ви прочета много скоро

2023.06.02 | 13:34

3
хахаха, чакай да позная, най-голям приоритет на здравеопазването е еврото и украйна
Правителство на измамата, абсурд!

2023.06.02 | 12:57

2
Да - за НАТО, ЕС, еврозоната и Шинген, Не - на коалицията на измамата и маф ията. Членството ни в еврозоната и Шинген няма да зависи от тези бок луци ПП-дб и герб. Влязохме в НАТО с подписа и на Президента Първанов и в ЕС с премиер Станишев, въпреки че години наред СДС и ББ ни казваха, че само те могат да "спасят" България, но всъщност я огра биха и създадоха обръч от фирми и фамилии, които са се възползвали и се възползват от коруп цията и постоянно излизат да протестират когато трябва.Ние избирателите на ПП измамата не трябва да допуснем коалицията на позора, измамата и маф ията да гласува това неморално правителство, щото е направено въз основа на измама и лъжа, ние ги избрахме за да изчистят държавата от корупционния модел на Борисов. Затова честно е да има нови избори, в които ПП-ДБ-ГЕРБ да се явят в коалиция като искат да управляват заедно. Герб създадоха и октоподска мрежа от техни симпатизанти в нета, радиа и ТВзии от т.нар Анализатори, социолози и политолози, които денонощно да заблуждават народа, с приказки като "тези са спасители на България", а онези са "лоши с лоши намерения".
Селяндур

2023.06.02 | 12:46

1
Какъв гнусен дъртак

Добави коментар

Водещи новини