Акад. Денков: Всички Национални съвети на партиите в ПП-ДБ приеха състава на правителството

  • 02 юни 2023 08:48

  • 3282
  • 33
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

"На всички Национални съвети на партиите от коалицията „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична България” беше приет съставът на правителството. Предложили сме това, което излезе в края на деня".

Това обяви издигнатият за премиер от ПП-ДБ акад. Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С.

"Съставът е насочен към повече експерти. Благодаря на всички, които се съгласиха да участват в състава на проектокабинета. Този състав трябва да бъде обществено приемлив. Всеки един от тези кандидати си тежи на мястото и ще може да свърши работа", посочи още той.

"Важното е да се разбере защо предлагаме този кабинет. Месец юни сме и нямаме бюджет. Сега правим второ удъкжаване на предишния бюджет, но това създава сериозни проблеми.Трябва да приемем бюджета, а ако отидем на избори, това няма как да стане", смята Денков.

Очаква се ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС да обявят състава на кабинета „Денков-Габриел”

"За промени в здравеопазването, правосъдието, образованието, които изискват спешни мерки, е необходим редовен кабинет".

"Истината е, че с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в си нямаме доверие, но това което виждам специално в Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова ми говори за това, че мога да й гласувам такова", уточни той.

Росица Валентинова
3282 33

Свързани новини

Коментари 33

Добави коментар
worlok

2023.06.02 | 22:03

33
izmamiha vi a...izbirateli....

2023.06.02 | 10:55

31
КАКВОТО И ДА СИ ГОВОРИМ, НЯМА ДРУГ НАЧИН ЗА ПРАВИТЕЛСТВО, ОСВЕН ТОЗИ.

2023.06.02 | 14:47

32
служебното е добро
РУСКИЯ ФАШИЗЪМ

2023.06.02 | 10:54

30
ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЛИКВИДИРАН Д ВСЯКАКВИ СРЕДСТВА ...., ТОГАЗ ЩЕ ТРЪГНЕМ НАПРЕД ..
ДАНО СИ ..

2023.06.02 | 10:53

29
ВЪРНЕМ АВТОРИТЕТА В ЕВРОПА ..., ЩОТО РАДЕВ ПОЧНА ДА СЕ ЗАКИЧВА С ТОВА .., А ВСЪЩНОСТ НЯМА НИКАКЪВ ПРИНОС ...,
Върнете мандата в името на Мира!

2023.06.02 | 10:30

28
Ние избирателите на ПП-дб не трябва да допуснем коалицията на позора, измамата и маф ията да гласува това неморално правителство, щото е направено въз основа на измама и лъжа, ние ги избрахме за да изчистят държавата от корупционния модел на Борисов. Затова честно е да има нови избори, в които ПП-ДБ-ГЕРБ да се явят в коалиция като искат да управляват заедно. Членството ни в еврозоната и Шинген няма да зависи от тези бок луци ПП-дб и герб. Влязохме в НАТО с подписа и на Президента Първанов и в ЕС с премиер Станишев, въпреки че години наред СДС и ББ ни казваха, че само те могат да "спасят" България, но всъщност я огра биха и създадоха обръч от фирми и фамилии, които са се възползвали и се възползват от коруп цията и постоянно излизат да протестират когато трябва! Те създадоха и октоподска мрежа от техни членове в нета, радиа и ТВзии от т.нар Анализатори, социолози и политолози, които денонощно да заблуждават народа, с приказки като "тези са спасители на България", а онези са "лоши с лоши намерения".
Габриел и Денков ще са под

2023.06.02 | 10:26

27
Командата на ББ и Асанчо!
Смях

2023.06.02 | 10:25

26
Ам'чи то като при БКП - 100% за. Ура другари! До следващата простотия, а и другарят борисов е най-добрият антикомунист, като кирето, асенча, ицето, строг женераль атанасоФФФФ

2023.06.02 | 10:23

25
Най-малката мишка ще ни вкара във война.

2023.06.02 | 10:16

24
Малки фашисти
В ПП и ДБ нац съвети нямат права!

2023.06.02 | 10:16

23
Ние избирателите на ПП измамата не трябва да допуснем коалицията на позора, измамата и маф ията да гласува това неморално правителство, щото е направено въз основа на измама и лъжа, ние ги избрахме за да изчистят държавата от корупционния модел на Борисов. Затова честно е да има нови избори, в които ПП-ДБ-ГЕРБ да се явят в коалиция като искат да управляват заедно. Членството ни в еврозоната и Шинген няма да зависи от тези бок луци ПП-дб и герб. Влязохме в НАТО с подписа и на Президента Първанов и в ЕС с премиер Станишев, въпреки че години наред СДС и ББ ни казваха, че само те могат да "спасят" България, но всъщност я огра биха и създадоха обръч от фирми и фамилии, които са се възползвали и се възползват от коруп цията и постоянно излизат да протестират когато трябва! Те създават и октоподска мрежа от техни членове в нета, радиа и ТВзии от т.нар Анализатори, социолози и политолози, които денонощно да заблуждават народа, с приказки като тези са "спасители на България", а онези са "лоши с лоши намерения".

Добави коментар

Водещи новини