ВМРО с призив към депутатите и структурите на ГЕРБ заради ПП-ДБ

  • 01 юни 2023 13:48

  • 844
  • 5
ВМРО с призив към депутатите и структурите на ГЕРБ заради ПП-ДБ
© Булфото (архив)

Ние от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа призоваваме всички настоящи депутати и всички редови членове на ПП ГЕРБ, които някога даваха заявка за дясно консервативна партия с изповядване на характерните за този политически сектор ценности, не слагайте този позор върху себе си! Припомняме, че в годините назад, когато ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа беше част от управленската коалиция, за България се случиха много хубави неща.

Днес Вие подкрепяте всичко онова, срещу което бяхме заедно! Днес Вие подкрепяте всичко онова, което беше казано в скандалните записи. Днес Вие безусловно подкрепяте безпрецедентна и незаконна чистка в администрацията, голяма част от която непартийна, израснала в кариерата именно през управленията на ГЕРБ. Днес Вие подкрепяте овладяване на силовите структури от партия, измислена в посолствоТО, с цел да Ви унижи и унищожи. Днес Вие подкрепяте Асен Василев - ужасяващо арогантен и нагъл американски чиновник, абсолютно некадърен финансов министър, по мнението на всички, дори и Вашето, докарал държавата до незапомнена финансова криза. Човек, който „вече е измислил как, дори и незаконно да си направи чистка в „неговото“ министерство“. Днес Вие подкрепяте Весела Чернева, човек срещу когото се води наказателно преследване за изнасяне на класифицирана информация към Република Северна Македония, с което пряко е предала българския национален интерес. Именно нея Кирил Петков нарече „най-успешният ми съветник“.

Това ли подкрепяте, дами и господа от ГЕРБ? Това е безумие, което няма как да Ви бъде простено!

Няма цена, която да си струва да бъде платена, за да подкрепите този кабинет, съгласуван с посолствоТО, създаден с цел превземане на родината, лични облаги и брутална разправа с опозицията! Дори и цената да е кожата на един лидер! От какво го е страх Борисов, та безусловно се съгласява на всичко, поставяйки държавата и собствената си партия в тази ужасяващо унизителна позиция?

Припомняме Ви, че водачите на разпокъсаното в междуособици Второ българско царство са разчитали на турците, за да се разправят по-лесно със своите вътрешни противници. А от това следва мрачното петвековно турско иго!

Каракачанов: Няма как да имаш 64 депутати и да нахалстваш да управляваш самостоятелно

Радина Лазарова
844 5

Коментари 5

Добави коментар

2023.06.01 | 14:46

5
И патрЕотите рускопоклонници изпълзяха от окопа да защитават с телата си интересите на путлер. Какво правят малко копейки с хората...... Превръщат ги в полезни говнояди.

2023.06.01 | 14:08

3
Не на американското иго!
ДБ

2023.06.01 | 14:20

4
Бягай селяк ще ти дам едно иго като те ошамаря.

2023.06.01 | 13:52

1
каракачанов -ВМРО. вашата политика беше най-шарлатанската, затова сега сте политически боклук извън парламента с НОВ надпис на централния вход АЛА БАЛА

2023.06.01 | 14:04

2
то очаква и кремълските мастии от израждане

Добави коментар

Водещи новини