Росен Желязков за скандала в НС: Трябва да има санкции

  • 01 юни 2023 11:20

  • 1540
  • 3
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Обърнах се към народните представители да укротим палавите деца в себе си, но това взе връх. Дано утре не сме свидетели на подобни сцени. Трябва да има друг прочит на ситуацията. Така коментира скандала в залата председателят на Народното събрание Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети пред медии.

"Трябва да има санкции, ще прегледаме видеозаписите", категоричен е той.

На обвиненията на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, че с прекъсването на заседанието Желязков нанася удар на парламентаризма, той обясни: „Право на политически лидер е да прави оценки. Благодарен съм, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не се намесиха.”

Нинова за скандала в НС: Разграничавам БСП от това дъно

„Ако беше продължило заседанието, трябваше да продължи заседанието на Божанков, след това декларация на ИТН и чак тогава декларацията на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Разбирате сами ,продължаването на заседанието в този формат щеше да ескалира напрежението. Приемам упрека на госпожа Нинова, но уверявам, не е насочено срещу БСП”, допълни още той.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1540 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
избирател на Възраждане

2023.06.22 | 13:46

3
№1 руски патриот, №1 БГ предател... истински русофили сър!
Путинолизци гадни

2023.06.01 | 12:11

2
това са хулиганите и простаците от Израждане. Хора - виждате ли към какво ни тикат тези гнусни руски подлоги? Ще гласувате ли пак за тези руски кенефи, които искат отново да ни затворят зад телената врежа и да гледаме света отвън през решетки като овце? Искате ли пак да се редите за визи и да ви трябват гаранции от трима партийни члена на БZП и Израждане, че ще се върнете от свободния свят в тахната кочина? Така беше при комунопитеците - тези руски кенефи искат пак да ни върнат в мрачното минало.
боко турската сперма

2023.06.01 | 11:48

1
за какъв х уй с ит ам бе

Добави коментар

Водещи новини