"Възраждане", ДПС и "Има такъв народ" се противопоставят на кабинет между първите две политически сили

  • 31 май 2023 11:56

  • 3516
  • 29
"Възраждане", ДПС и "Има такъв народ" се противопоставят на кабинет между първите две политически сили
©
Слушай новината Слушай новината

ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател", ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" се противопоставят на възможността да бъде избрано редовно правителство от първите две политически сили, стана известно от коментарите на представители на партиите в кулоарите на Народното събрание.

Тезите на трите формации съвпадат с изказванията на президента Румен Радев, че кабинет с мандат на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" не трябва да има.

Преговорите между посочваните за ротационни премиери Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С и Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова се очаква да продължат днес (31 май), без засега да е публично известно кога ще се състоят. Вчера Габриел посочи, че разговорите "не са в ледена епоха", и постави условия.

В кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г повтори, че "трябва да има правителство", и намекна, че партията му иска да има свои представители в евентуалното правителство: "Когато има споделена отговорност, трябва да се предложи такъв състав, който да успокоява и да гради доверие в двете политически формации", каза Борисов, попитан дали настоява ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да има министри в кабинета.

Пред журналисти Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С ("Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от") посочи, че първо ще се срещне само с Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова, "за да уточним кои са мерките, които са важни".

Акад. Денков: Виждаме опит да бъде бламирано съставянето на правителство

Сред условията на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е да бъдат преосмислени съставът и личностите, но вчера Габриел не посочи дали ще настоява за експертно правителство, с политически неутрални фигури, или държи на подялба на министерствата между двете политически сили. "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" пък още не казва, че е готова да се откаже от номинацията на Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на за министър на финансите, чийто основно са и изказванията за чистки в службите и държавната администрация, независимо дали са законни или не.

"Трябва да продължим да го обсъждаме. Освен че не трябва да има партийни лица, трябва да има хора, които да свършат работа", каза Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С, попитан дали Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на ще отстъпи. Повтори, че съставянето на правителство, особено след намесата на президента, е особено важно, защото "това, което в момента виждаме, е опит да бъде бламирано решението на гласоподавателите".

Председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, свалянето на чийто имунитет прокуратурата предложи, заговори за координация между прокуратурата и президентството заради приетия от парламента механизъм за разследване на главния прокурор: "Съдебната реформа си има цена. От 2009 г. съдебна форма няма. В момента, в който приехме закона, в който има контрол над главния прокурор, се раздвижиха със страшна сила. Започнаха веднага атаката по "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"", за да блокират всякакви разговори", коментира в кулоарите на парламента Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Борисов: Няма да си дам доброволно имунитета

Вчера с декларация от трибуната на Народното събрание ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с заплаши, че ако първите две политически сили сформират правителство, ще се повторят бунтовете от 1997 г. Днес (31 май) председателят на партията Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, повтори тезата си, че "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" не трябва да участва в управлението, и нарече представителите ѝ рамбовци, "които, почерпени, взимат решения за саморазправа с опозицията".

И "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" се включи в заплахите, че управление между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и партията на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на "ще бъде изметено много бързо". "Видимо тези формации вървят към уродливо правителство, което няма да понесе нервите на българските граждани и ще бъде изметено много бързо. Затова "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" ще бъде опозиция", каза депутатът Станислав Балабанов.

Станислав Балабанов: Никой не е над закона

"Единственият вариант е да отидем на нови избори. Този инат на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" и "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" може да унищожи България", каза председателят на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" Костадин Костадинов. Той атакува партията на Петков и Василев и от трибуната на парламента, като я нарече "организирана престъпна група, защитаваща чужди национални интереси".

В отговор Мирослав Иванов от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" определи декларацията на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" като "фашистка пропаганда", докато през това време беше овикван с "шпионин". Председателят на парламента Росен Желязков (ГЕРБ) даде почивка от десет минути за успокояване на страстите.

НС започна със скандал между "Възраждане" и "Продължаваме промяната"

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е засега заема по-умерена позиция, предава "Дневник".

Лидерът на партията Корнелия Нинова още в понеделник (29 май) критикува президента и написа във "Фейсбук", че президентът е "създал проблемите в държавата и няма как да бъде част от тяхното решаване".

Днес, попитан дали БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще участва в разговори с "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" след връчването на втория мандат, зам.-председателят в партията Георги Свиленски каза, че социалистите още не са получили покана за разговор и изчакват за повече яснота между първите две политически сили.

Георги Свиленски: Най-резонният път е Борисов да даде имунитета си сам

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
3516 29

Свързани новини

Коментари 29

Добави коментар
Петър

2023.06.01 | 21:35

29
Нищо по-лошо няма от кабинет с участието на ДБ!

2023.06.01 | 19:20

28
А БКП къде са?
Като

2023.05.31 | 12:59

5
Трябва всички на улицата Да махнем джендърите
До 8

2023.05.31 | 15:54

27
Джендър добре ли се шлайфаш в анала????
Аз го знам

2023.05.31 | 15:46

25
А ти тъпак да ли си излизал оттам където и да си..

2023.05.31 | 13:16

8
Тоя па тъпак,заминавай за Сибир! Ако знаеш къде е де....
Аз го знам

2023.05.31 | 15:49

26
А ти тъпак да ли си излизал оттам където и да си..
Петър Георгиев

2023.05.31 | 12:28

2
А с кой да се направи кабинет ? С Руските марионетки от Израждане и БКП с чалгарите ? Пак няма да ви стигнат депутатите .
Писахте уйо

2023.05.31 | 15:42

24
Че 2/3 от суверена не сс са явявали на избори
Няма как да си евроатлантик и да не си педepacт

2023.05.31 | 13:55

16
Мирише ли ти на затвор?
Сигурен ли си?

2023.05.31 | 12:57

4
Не забравяй 2/3 който не са гласували...
Няма как да си евроатлантик и да не си педepacт

2023.05.31 | 13:54

15
ХРИСТО ИВАНОВ ПАЗИ ЛИ БОЙКО? ХАХАХАХА
Те брато

2023.05.31 | 15:39

23
Са заедно всички знаем...
Стамболов

2023.05.31 | 13:15

7
Който е против излъчване на правителство от първите два мандатонодителя тласка държавата ни към разпад !
Значи си

2023.05.31 | 14:45

22
Болук нали искахте демокрация,чакате пак хранилката
На майкати

2023.05.31 | 14:43

21
Мали се сещаш,не можеш да изкарваш пари без правителство ли???

2023.05.31 | 14:06

17
ахахахахахахаха
Иванчо

2023.05.31 | 13:34

12
Полезен идиот.
Тенев

2023.05.31 | 13:31

11
Не споменавай името на този държавник напразно безхаберник кирлив!
Слави

2023.05.31 | 14:31

20
Тия същите и друг път са били против правителствата. На тях може би безвластното управлението, чрез служебни правителства да им харесва и да е "благоприятно" за бизнеса им. Например, трета година няма сила, която да накара ТЕЦ–Варна, която загуби делото с държавата, да изплати присъдената сума от 32 млн. лв. по сметката на бюджета. Има и други такива "проблеми".

2023.05.31 | 14:19

19
По делата им ще ги познаете - тези работят против българите.
Ti

2023.05.31 | 14:13

18
боли ме уя...за тия утепаняци

Добави коментар

Водещи новини