Станислав Балабанов: Никой не е над закона

  • 31 май 2023 10:04

  • 821
  • 7
Станислав Балабанов: Никой не е над закона
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

"Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" сме казали, че никой не е над закона и ако има достатъчно доказателства, дали се казва Радостин ВасилевРадостин ВасилевРадостин Василев е завършил “Право” в Софийския университет „Св. Климент или Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, трябва да носи отговорност за действията си", коментира пред журналисти в парламента Станислав Балабанов от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" (ИТН). 

"Сега, за разлика от нас, трябва да питате бъдещите коалиционни партньори, евентуални, на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, как ще постъпят в тази ситуация", каза още депутатът. 

В отговор на въпрос Балабанов припомни, че Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически арестува Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г преди една година, оплаквайки се тогава, че главният прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във му пречи, а сега го пази.

Борисов: Няма да си дам доброволно имунитета

Според Балабанов видимо тези две формации вървят към "изключително уродливо правителство, което ще бъде изметено много бързо", и добави, че ИТН ще бъде опозиция.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
821 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2023.05.31 | 14:39

7
Никой, освен вас. Я кажи учиндолския цървул пидаде ли декларацоя, както изисква закона? Говнояди продажни.
Бай Ганьо

2023.05.31 | 11:36

6
Затова ли кралете и с гъза си, защото не сте над закона?
Шапки долу за Радостин Василев!

2023.05.31 | 11:12

5
Гласувах 2 пъти на ПП измамата!България е член на ЕС и НАТО и няма никаква заплаха от никъде за това членство, с изключение на "Възраждане", които само са против НАТО. Но никога членството в еврозоната и Шинген не е зависило и няма да зависи от тези бок луци ПП-дб и отпадъка които протестират с тях, те са малцинство и представляват семейства възползвали се от корупцията. Ако коалицията на мафи ята направи правителство народа ще щурмува парламента както го направихме 1997, щото нямат право да ни излъжат предизборно, после се отричат от обещанията си. Затова честно и за първи път задължително да има нови избори, заради измамата.
Путинолизци гадни

2023.05.31 | 10:39

3
Двамата Путинолизачи - Копейкин и зеления чорап имат най голям интерес да няма правителство заради интересите на Русия и за да могат да управляват в хаоса, който предизвика Славяновското говедо с вдигнатия юмрук. И двамата лочат руска помия щедро наливана им от ген. Решетнисов и Мутрофанова. Копейкин като си отвори устичката и засмърдява на прокиснал борш, рубли и руски партенки. Все повече се убеждавам, че трябва да има правителство на всяка цена за да бъде направет импийчмънт на резидента на Русия - Радев а партията на Копейката да последва примера на Атака и да се спихне с времето.
Емѝ...

2023.05.31 | 11:11

4
Духам на болшевики, путинисти, комунисти, рашисти, копейки и зелени чорапи...
Мда

2023.05.31 | 10:26

2
Какви глупости само говорят , нашите ходещи кукли.

2023.05.31 | 10:24

1
Само вашият лидер Славчо е извън закон.

Добави коментар

Водещи новини