Георги Свиленски: Най-резонният път е Борисов да даде имунитета си сам

  • 31 май 2023 09:43

  • 1708
  • 10
©

Искането на имунитета е единствената законна процедура за довършване или продължаване на делото "Барселонагейт". От 2020 г. знаем, че има такова дело. Това заяви Георги Свиленски от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в кулоарите на парламента.

Законната процедура е именно тази - прокуратурата иска имунитета, този, на който му е поискан си дава имунитета, ако няма притетснения. Ако всичко това, което твърди г-н Борисов, че няма къща в Барселона, че няма общо с това обвинение - най-резонният път е да си даде имунитета сам. Това са го правили десетки народни представители, когато считат, че са невинни. Когато счита, че е виновен се крие зад тези четири стени и си пази имунитета. Нещото, което най-мразят българските граждани в политиката е имунитета на народните представители, отбеляза Свиленски. 

Той уточни, че ако се стигне до гласуване в зала от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще подкрпят предложението. "Тези, които се опитаха и го арестуваха незаконно тези дни мислят схеми как да го спасят", каза още той. 

Акад. Денков: Виждаме опит да бъде бламирано съставянето на правителство

Депутатът заяви, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не са получили покана за разговори с "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" (ПП-ДБ) за съставяне на правителство. 

Мандатът е в акад. Денков. Както чуваме, те си водят разговори на ледена епоха, затопляне на отношенията. Нека да видим днес какво ще бъде, допълни Свиленски. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1708 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
ЖИВОТНО МРЪСНО!

2023.05.31 | 16:16

10
КОЯ СЛУЖБА ОРГАНИЗИРА ЦИРКА СЪС ЗАПИСИТЕ БЕ!
Емѝ...

2023.05.31 | 09:58

3
Ще духам безплатно на всеки, който е с мен срещу РУСКОТО РОБСТВО В БЪЛГАРИЯ!!!
бай х.уй

2023.05.31 | 15:06

9
духай си сам русофилистик скапан - вие пияните ватенки сте специалисти на самодухането и самое.бането! И нищо чудно като вожда ви се казва п.уткин!
юлиян

2023.05.31 | 11:31

8
До 6-тия;Вината да няма си е на двете коалиции и по-точно на ''марионетките на ''Козяк''-ПП и ДБ.Радев бави нарочно,дори по-дълго отколкото трябваше, даването на мандата,само и само да успеят да се разберат,но трите ''мулета'' на ''Козяк'' най-нагло поискаха цялата и само цялата власт,без никакви уговорки и очаквано получиха ''отказ'',а след това сами се ''изпуснаха'' пред цяла България и показаха,че отръки им идва само ''изпускането'',и то публично.Е,кой ще иска да си има работа с такива.И не се правете,че нищо не е станало.Ние всички ви плюем,не се заблуждавайте,че ви вали дъжд.Плюем ви.
юлиян

2023.05.31 | 11:12

7
А Кирил Петков защо не даде своя,когато гръмна аферата с ''Джемкорп''.
Путинолизци гадни

2023.05.31 | 10:43

6
Двамата Путинолизачи - Копейкин и зеления чорап + терористите от БZП имат най голям интерес да няма правителство заради интересите на Русия и за да могат да управляват в хаоса, който предизвика Славяновското говедо с вдигнатия юмрук. И двамата лочат руска помия щедро наливана им от ген. Решетнисов и Мутрофанова. Копейкин като си отвори устичката и засмърдява на прокиснал борш, рубли и руски партенки. Все повече се убеждавам, че трябва да има правителство на всяка цена за да бъде направет импийчмънт на резидента на Русия - Радев а партията на Копейката да последва примера на Атака и БZП и да се спихне с времето.

2023.05.31 | 10:20

5
Скрий се бе бастун.
Ауууу

2023.05.31 | 10:11

4
Баджанак,ти пак ръсиш глупости,бе !
баба гицка

2023.05.31 | 09:57

2
Ще духам само на Бойко! Гешев да ходи в затвора
Ккво?

2023.05.31 | 09:55

1
Няма ли най после света да се отърси от тая комунистическа напаст ?

Добави коментар

Водещи новини