Кметът на Бургас Димитър Николов: Не е дошло време да мисля за предизборна надпревара

  • 30 май 2023 19:30

  • 3951
  • 3
Кметът на Бургас Димитър Николов: Не е дошло време да мисля за предизборна надпревара
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

"Не е дошло време да мисля за предизборна надпревара", това каза кметът на Община Бургас Димитър НиколовДимитър НиколовДимитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден пред журналисти в морския град в отговор на въпрос.   

"Тиражират се какви ли не неща. Последните дни привикнахме да живеем в непрекъснати истини и неистини - в една тъмна стая, в която някой казва една истина, излиза неистина, и обратното. Вече не знам какво да гледам и какво да слушам, така че всякакви невероятни неща може да чуете", посочи още Николов, цитиран от БТА.

Управникът на морския град коментира настоящата политическа ситуация в страната с думите, че това влияе на работата на местната власт.

"Всяка несигурност се отразява на стабилността на работа в местната власт и това ни прави по-слаби в изпълняването на ежедневните решения. Ние продължаваме да работим без бюджет. Не е ясно кога ще има приет нов бюджет. Една голяма част от проектите на Бургас не се изпълняват именно заради причини и фактори, които не са вътре в общината и не зависят от нас, но такова е устройството на държавата. В буквалния смисъл всичко е централизирано и зависи от централните органи. Като кмет се моля по-бързо да приключи тази несигурност и да се тръгне да се тръгне по устойчив път на развитие", каза още Димитър НиколовДимитър НиколовДимитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден.

СГП предложи на Иван Гешев да поиска имунитета на Бойко Борисов

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3951 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.05.30 | 20:36

3
Пропускаш и ханъмата на Доган.

2023.05.30 | 20:27

2
Напрай заедно с ББ и Шиши най-голямата зала у Бг и една от най-големите у света с 4100 сидялки у Бургас.

2023.05.30 | 20:13

1
Роба на Бойко крадеца скоро ще гризне дървото...

Добави коментар

Водещи новини