Джамбазки: Весела Чернева е съгласувала позицията на Външно с човек от РС Македония

  • 30 май 2023 14:50

  • 2377
  • 0
Джамбазки: Весела Чернева е съгласувала позицията на Външно с човек от РС Македония
© Булфото (архив)

ПРЕДАТЕЛСТВО! 

Всичко по темата:
Отношенията България - РС Македония 1235

Съветникът по външни въпроси в правителството на Кирил Петков Весела Чернева е съгласувала позицията на Министерство на външните работи с човек от Република Северна Македония. Тази информация е скандална и трябва да бъдат предприети действия и наказания за държавната измяна час по-скоро, написа съпредседателят на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа и евродепутат Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –

Падението за българската държавност беше видно за всеки един гражданин. За да не се стигне до предателството, извършено от тогавашната власт, предупреждавахме, организирахме протести, направихме всичко по силите си. Явно обаче, всичко е било съгласувано, не с кого да е, а със скопските антибългарски власти.

Чернева беше посочена като министър на външните работи в сянка, като самата тя се е намесвала грубо в работата на външното ни министерство. Припомням думите на заемащата тогава длъжността на министър в онова позорно предателско правителство - Теодора Генчовска, която твърди „На 5 април Весела Чернева, съветник на Кирил Петков, изпрати нова рамкова позиция, която по-скоро променя националната позиция и изключва договора за приятелство и добросъседство с Република Северна Македония от 2017 г.”

За предателите Апостолът на свободата е казал какво да се прави. Сега българските институции и правораздаващи органи трябва да приложат цялата строгост на закона. А предателите да бъдат изхвърлени на бунището.

Шефът на ДАНС: Ръководителите на специалните служби се избират в България, руско влияние - няма!

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2377 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини