Румен Христов: Още има шанс за правителство с втория мандат, но ако премиер е Мария Габриел

  • 30 май 2023 07:12

  • 1327
  • 4
Румен Христов: Още има шанс за правителство с втория мандат, но ако премиер е Мария Габриел
© Булфото (архив)

Не е работа на президента да казва дали да се реализира който и да било мандат за съставяне на правителство. Това е пряко вмешателство в трудните преговори между партиите, заяви в Благоевград лидерът на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в, според който най-добрият вариант е Николай Денков да предложи кабинет с министър-председател Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова

СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на е запазил мълчание по време на преговорите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в с ПП и ДБ, призна Христов, но отрече партията да е била страничен наблюдател: "Защото в такъв момент - когато се водят преговори, златно правило е колкото по-малко се говори, толкова по-добре".

Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в отново потвърди, че политическата конфигурация на преговорите за съставяне на правителство е била възможно най-добрата, но уточни: "След като изслушахме записите, сме разколебани значително", предаде БНР.

СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на смята, че все още има шанс за правителство с втория мандат, но ако премиер е Мария Габриел: "Компромисите, които бяха направени са много големи за коалицията ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и аз смятам, че повече от това няма накъде да се отстъпва и от тази гледна точка смятам, че за да се изчистят всички тези съмнения, добрият вариант е да бъде реализиран вторият мандат, но с министър-председател г-жа Габриел".

Лидерът на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на коментира и думите на президента Румен Радев при връчването на мандата на академик Николай Денков: "Право е да реши кога връчва мандата, но не е негово право да казва дали ще реализираме мандата, или няма да го реализираме, това е право на политическите формации. Ако иска да казва как ще се реализира един мандат, като му приключи мандата, да си направи политическа формация".

В Благоевград Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в представи новото общинско ръководство на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и заяви, че партията ще има собствена кандидатура за кмет на предстоящите местни избори. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1327 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ZeЛЕвСКИ

2023.05.30 | 09:22

3
СИК-аджията КОМУНИСТА ПОЖАРНИКАРа агент "БУДА"-ла☭ ИЗТЕЧЕЧЕ В КАНАЛА ЗАЕДНО С ВАС ПРИСЛУГАТА МУ.. ИДВА РЕДА НА КАСКЕТА ГЕШЕВ........ ОТ ТУК НАТАТЪК ТИКВАТА ШЕ ГЛЕДА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТКЪДЕ ОПАШКАТА НА КОНЯ НА ПАМЕТНИКА, НА ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ.... ИЛИ ОТ ОФИСА НА БАЙ СТАВРИ....МУ-ХА-ХА

2023.05.30 | 16:23

4
Несе въртете като фурнажийска лопата,няма да стане,отиваме на избори.Боклъци

2023.05.30 | 09:06

2
Нови избори!!!
Рангел

2023.05.30 | 07:32

1
Помним когато Боко казваше "пунта Мара". Е мара е вече тука но не е пунта , а дума която звуяи близо да "пунта".

Добави коментар

Водещи новини