Тристранката заседава днес

  • 30 май 2023 06:19

  • 1245
  • 3
Тристранката заседава днес
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Националният съвет за тристранно сътрудничество ще проведе заседание днес в Министерския съвет. По време на него ще бъдат разгледани няколко важни законопроекта, свързани с изменения и допълнения на Кодекса на труда и Кодекса за социално осигуряване.

В тях се включва обезщетението за отглеждане на дете до 2 години - да е обвързано с размера на минималната работна заплата.

Ще бъде обсъдено и да бъдат ли преизчислени пенсиите преди декември 2021 година, така че да получат по-голямо увеличение от 1 юли.

Тристранката ще заседава утре

Последвайте канала на

Десислава Станева
1245 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
17.05.76

2023.05.30 | 06:31

1
!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.
надежда дойчева е мангалка

2023.05.30 | 06:33

3
!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка-Гугъл. Според мен надежда дойчева е с по гадна циганска мутра от тази на гнуснио и мазен мангасар азис. Уверете се сами.
надежда дойчева е циганка

2023.05.30 | 06:32

2
Модератор, че нали можеш да ме блокираш по ай пи адрес.

Добави коментар

Водещи новини