Доц. Стойчев след изтеклите записи: Предимството вече е в ГЕРБ

  • 29 май 2023 20:13

  • 1491
  • 1
Доц. Стойчев след изтеклите записи: Предимството вече е в ГЕРБ
© Нова телевизия

Културата към подлсушване не е нова. В първото правителство на Борисов министрите декларираха, че искат да ги подслушват. Къде има такова нещо - да взимаш важни политически решения на базата на подслушвания. Това заяви Левон Хампарцумян в ефира на Нова телевизия. 

По думите му Кирил Петков трябва да отговори на въпроса защо Радостин Василев измести Иван Христанов от депутатските листи. 

На въпрос експертно или политическо правителство трябва да има Хампарцумян, заяви: Всяко лице, което влезе в правителство става политическо лице. Сега трябва да се поканят хора, които са с ясното съзнание, че отиват на политическо самоубийствена мисия. Трябва да се направят неща, които не са популярни, ще бъдат заливани с помия. Изпълнителната власт на България е закъсняла с много неща. Имаме нужда от някой, който да седне да върши работа. 

Хампарцумян обясни, че съвсем нормално шефовете на служби – настоящи и бъдещи, да имат висока степен на допуск в НАТО например. „Един куп шефове на български служби го имат, което предполага процедури за съгласуване, които не са и къси. Не президентът е силен полит технолог, а хората от другата страна са слаби политици”, смята Хампарцумян.

Според политолога доц. Стойчо Стойчев няма да има вълна от възмущение от изтеклите записи, кяото да доведе до отказ от мандата. 

Радев връчи втория мандат на ПП-ДБ, но призова: Помислете дали да го реализирате, вече е дискредитиран

ГЕРБ получават предимство. Те са в по-силната позиция да поставят условия. Може би ще поискат изключване на лица от проектокабинета "Денков", добави политологът. 

Надали ще се стигне до трети мандат. Това означава ГЕРБ и ПП да дадат властта отново в ръцете на президента, коментира Стойчев

Последвайте канала на

1491 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.05.29 | 20:52

1
къв е тоя пейчо, неква тиква и той, кой го бръсне за слива?

Добави коментар

Водещи новини