ДПС от конгреса на АЛДЕ: Европа с притеснение наблюдава случващото се в България

  • 27 май 2023 16:16

  • 1487
  • 16
ДПС от конгреса на АЛДЕ: Европа с притеснение наблюдава случващото се в България
© ДПС
Слушай новината Слушай новината

Започна годишният Конгрес на партия АЛДЕ, който тази година се провежда в столицата на Швеция – Стокхолм. В рамките на 3 дни над 800 либерали от цяла Европа провеждат задълбочени дискусии за бъдещето на Европа и избират ръководството на партията, съобщиха от пресцентъра на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Движението за права и свободи, като утвърден член на либералното семейство, е представено на конгреса в Стокхолм от съпредседателя на партия АЛДЕ - евродепутатът Илхан КючюкИлхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 г. в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 г. е, евродепутатите Искра МихайловаИскра Михайлова Искра Михайлова е родена на 7 септември 1957 г. в София, България.   Завършила е специалност и Атидже Алиева-ВелиАтидже Алиева-ВелиАтидже Алиева-Вели е родена в град Девин на 18 септември 1981 г. През 2003 г. завършва бакалавърска, международните експерти Валентин Тончев, Мелек Фикри, международният секретар Антоанета Асенова и членът на ръководството на Европейската либерална младеж, Танзер Юсеинов.

Наред с обсъждането на приоритетни теми на партията на Алианса на либералите и демократите за Европа, по време на конгреса, българската делегация запозна и европейските си партньори със случващото се в България през последните дни. 

ДПС предложи свикване на Велико народно събрание

„Европа със загриженост наблюдава скандалните разкрития и притеснителни задкулисни договорки, които се водят за управлението на нашата страна. И тук нашите либерални партньори се сблъскват с реалността и приемат факта, че действията на определени родни политици не са в интерес на българското и европейското общество, защото принципите на прозрачност, демокрация и обществена отговорност са грубо погазени“, коментираха от делегацията на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в Стокхолм.

По време на конгреса подлежат на разглеждане включително и предложените от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с резолюции относно международния отговор спрямо последиците от земетресенията в Турция и Сирия и относно изграждането на ефективна общоевропейска рамка за борба с езика на омразата. Дискусии се провеждат относно либералния отпечатък в Комисията фон дер Лайен, приоритетите и изграждането на общ манифест на либералите за предстоящите европейски избори през 2024г., подсилването на европейската сигурност, либералният подход към Зелената сделка и осигуряването на продоволствена и на енергийна сигурност.

Международното събитие събира изтъкнати лидери от либералното политическо семейство, либерални министри, министър-председатели и комисари и ще обяви в неделя резултатите от проведения избор на трима заместник-председатели и ковчежник на АЛДЕ.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1487 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар

2023.11.23 | 09:41

16
Ряз.аните престъпници говорят за прозрачност. На това му се вика чиста проба лицемерие! Но от турчин какво друго можеш да очакваш?

2023.05.27 | 21:26

15
така ли бе ЦИГАНИН

2023.05.27 | 21:01

11
България с притеснение наблюдава случващото се в Брюксел. Най-после България има собствен полетически живот, динамиката на който превишава възможностите за външен контрол. Това не е било от 1942 година.

2023.05.27 | 21:15

14
✋ГЕШЕВ има 5 луксозни ИМОТА в центъра на СОЛУН, няколко къщи на п-ов Касандра, 1-ви ръкав Халкидики, имоти в Истанбул и кв.Бояна София, всичките са на името на ЖЕНА МУ - Стриптизьорката Детелина. ☞✋ГЕШЕВ е женен за бившата стрипзьорка от пийп бар в к-кс “Боровец“ Детелина, която отървал от мутрите на Юри Галев, за който пък има съмнение, че ГЕПЕВ е помогнал да си замине бързо от този свят, НАЕЛ е стрелец който да застреля ГАЛЕВ по време на пиянска свада, понеже ГАЛЕВ е бил сводник на Детелина. ☞✋За ГЕШЕВ има дело в ДАНС за НЕдекларирани 4,28 МИЛИОНА швейцарски франка в банка в МОНАКО, голяма сума за “честен“ милиционер, парите са от корупционни схеми с имоти с бизнесмена Ваклин и Мафиоза-Бос на БОКЛУКА и ТЕЦовете - КОВАЧКИ! ☞✋32-ма ВИСШИ съдии и пpokypopи имат СМЕТКИ за МИЛИОНИ в ЧУЖДИ БАНКИ а КПКОНПИ и БГ-ПPOKYPATYPATA си правят ПАААС и не подхващат мафията! ☞✋Къро е ликвидиран, за да не се превърне в потенциален свидетел и да разкрие истини и факти, които да доведат до преследване на определени личности по високите етажи на властта в България в момента. ☞✋Премахнат бе един изключително неудобен свидетел, който би могъл да свидетелства не само пред българските, но и пред международните правоохранителни власти

2023.05.27 | 21:02

12
Избихме кочината

2023.05.27 | 21:06

13
ДС или ДПС, не се разбира от статията
ЕВРОПА

2023.05.27 | 20:24

10
ЩЕ СТАНЕ ГРОБИЩЕ! ГОЛЯМО! :)
ЕВРО ИЗРОДИТЕ

2023.05.27 | 20:22

9
НЕ СЕ ЛИ СГОВОРИХА ТАЙНО С ЧИ ФУТИТЕ ДА НАПАДНАТ ВСИЧКИ ЗАЕДНО СССР? :)

2023.05.27 | 20:05

8
Платените от САЩ тролове в нашия нет , ни заливат с ЛЪЖИ и ИЗМАМА, така както техните предци 34 години ни мамиха, че живеем добре е щастливо. Лъгаха ни в учебниците, че са ни освободили от турско робство , а защо никой не ги попита и отговора е ясен за да имат 4 военни окупациони военни бази. Родината ни и е платила с много злато на Дънди Прешънс. После пак ни лъгаха, че са ни освободили от Хитлеро- фашизма и построиха паметници на летците им убийци ,а Англия е била в съюз със същия Хитлер . Уважаеми Граждани...Българи , НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТРОЛОВЕТЕ В НЕТА, КОИТО ВИ ТРОВЯТ ВСЕКИ ДЕН за това, че САЩ не е агресор и окупатор . НИКОГА ПОВЕЧЕ АМЕРИКАНСКО РОБСТВО В БЪЛГАРИЯ !!!

2023.05.27 | 19:05

7
Вий пък за какво са вайкате, местите са в източна Румелия и оставате при вашите. Да му мислят другите.

2023.05.27 | 18:38

6
✋ГЕШЕВ има 5 луксозни ИМОТА в центъра на СОЛУН, няколко къщи на п-ов Касандра, 1-ви ръкав Халкидики, имоти в Истанбул и кв.Бояна София, всичките са на името на ЖЕНА МУ - Стриптизьорката Детелина. ☞✋ГЕШЕВ е женен за бившата стрипзьорка от пийп бар в к-кс “Боровец“ Детелина, която отървал от мутрите на Юри Галев, за който пък има съмнение, че ГЕПЕВ е помогнал да си замине бързо от този свят, НАЕЛ е стрелец който да застреля ГАЛЕВ по време на пиянска свада, понеже ГАЛЕВ е бил сводник на Детелина. ☞✋За ГЕШЕВ има дело в ДАНС за НЕдекларирани 4,28 МИЛИОНА швейцарски франка в банка в МОНАКО, голяма сума за “честен“ милиционер, парите са от корупционни схеми с имоти с бизнесмена Ваклин и Мафиоза-Бос на БОКЛУКА и ТЕЦовете - КОВАЧКИ! ☞✋32-ма ВИСШИ съдии и пpokypopи имат СМЕТКИ за МИЛИОНИ в ЧУЖДИ БАНКИ а КПКОНПИ и БГ-ПPOKYPATYPATA си правят ПАААС и не подхващат мафията! ☞✋Къро е ликвидиран, за да не се превърне в потенциален свидетел и да разкрие истини и факти, които да доведат до преследване на определени личности по високите етажи на властта в България в момента. ☞✋Премахнат бе един изключително неудобен свидетел, който би могъл да свидетелства не само пред българските, но и пред международните правоохранителни власти.
юлиян

2023.05.27 | 18:28

5
И няма платени руски тролове .Ако има са единици в сравнение с армията от платени пронатовски ''пискуни''.

Добави коментар

Водещи новини