Денков: Едно правителство и един парламент трябва да работят, за да се постигнат определени цели

  • 26 май 2023 08:55

  • 1402
  • 3
©

"Така наречените "Крумови закони" не бяха гласувани изцяло по начина, по който бяха представени от МС. И това е притеснително.

Знаете, че първото, което направихме с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е да подредим законодателната програма и тогава Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пред медиите каза, че той на 100% ще подкрепи "Крумовите закони". Това не стана вчера в Комисия. Много се надявам, че в пленарна зала тази грешка ще бъде поправена", заяви номинираният за премиер с втория мандат академик Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С пред медиите в НС, предаде репортер на NOVINI.BG.

ПП-ДБ: Няма да си затворим очите за безобразията в правна комисия

"Едно правителство и един парламент трябва да работят, за да се постигнат определени цели", заяви той. 

"Не искам да бъде лице, зад което ще се направят промени на промените", каза Денков.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1402 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.05.26 | 12:14

3
Как може при ниска раждаемост да убиват в болницата родилките
Герб мафията + ПП- измамата +ДС

2023.05.26 | 10:44

2
Ако Радо Василев направи партия ще гласувам за него, защото той държи за предизборните обещания, не иска да предава избирателите и българите трябва да застанат зад такива като него, в противен случай ще останем заложници на мафията на ББ и неговата мрежа в медиите от "Поли толози и АналИ за Тури и Прасе чни точки". Неко герб и ПП - продължаваме измамата да отиват на предсрочни избори заедно в коалиция и да видим заедно с техните малки партньори дали ще имат повече от 20%.

2023.05.26 | 09:39

1
da bre bokluki no vie podlofite na koziak postigate samo celite na kravarite da dadete orajie na usraina i da im platite za reciklirani samoleti. a za balgarskiat narod celi i vreme i pari niamate

Добави коментар

Водещи новини