Станислав Балабанов (ИТН): ПП-ДБ ще пазят Борисов от Гешев

  • 22 май 2023 17:41

  • 1576
  • 9
Станислав Балабанов (ИТН): ПП-ДБ ще пазят Борисов от Гешев
© БТВ
Слушай новината Слушай новината

"Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" винаги е имал принципна позиция. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ секретарят на ПГ на ИТН Станислав Балабанов по повод обявения късно снощи от лидера на партията Слави Трифонов отказ за подкрепа на правителство с първия мандат.

Още по време на предизборната кампания казахме, че целта ни ще е този парламент да е работещ. България е в институционална, парламентарна и финансова криза. Нещата са неспасяеми, ако не се появи нещо, за да извади страната от тези кризи. Нашият подход беше да видим дали първата политическа сила има ясна програма и експерти. Водихме няколко разговора, но те бяха прекалено общи. Затова позицията ни беше да подкрепим експертно правителство с първия мандат, ако не се получи, да подкрепим експертно правителство с втория мандат, а ако няма правителство и с втория мандат, сме готови да получим третия мандат и да положим всички усилия за експертно правителство, заяви Балабанов.

До последния момент очаквахме да видим какви ще са експертите и каква работа трябва да се свърши, но никой не потърси ИТН. При такова положение ние никога няма да дадем безпринципна подкрепа и няма да се ротираме или връткаме в името на някакви безпринципни цели, подчерта той.

Умело се говореше как експертите трябва да изкарат България от кризата, а днес видяхме, че задкулисно е договорено безпринципно правителство с втория мандат, добави секретарят на ПГ на ИТН.

ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ готови на ротация: 9 месеца премиер Денков, 9 месеца - Мария Габриел

В последните 2 г., е ИТН свърши много принципни неща. Ние изчегъртахме модела ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и той никога повече няма да са в публичната власт. Ако не беше ИТН, нямаше да се стигне до това, което днес говори главният прокурор. За разлика от тези, които президентът нарече шарлатани. След ареста на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г от ПП и ДБ се възмущаваха от действията на прокуратурата, а сега ПП-ДБ ще пазят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г от главния прокурор. С днешния брифинг те му дават възможност на легитимация. Начинът, по който говореха днес, показа, че са се договорили задкулисно, коментира Станислав Балабанов.

Тези, които се готвят да направят правителство с такава ротация и с такъв финансов министър като Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на,който съсипа публичните финанси, да ми говорят за морал и ценности е абсурдно и ИТН ще бъде категорична опозиция на такъв модел на управление. Това е бъдещо правителство на алчността. ИТН ще работи за това всички реформи да са ясни, практични и прозрачни, каза още Балабанов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1576 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
ГОЧО БУЛГУРА

2023.05.23 | 15:49

9
ТОВА. НЕКАДЪРНО ЛАЙНО МИ. ЗАПРИЛИЧА. НА ЯНЕ. ЯНЕВ. ЛАЕ,ЛАЕ И. НАКРАЯ. ВСЕ. С. ЛАЙНЯНИ ГАЩИ.
БАЙ ХОЙ

2023.05.23 | 15:49

8
САКАМ. ДА. ОНОДАМ ДУДАТА МУ. С. ГОЛЕМИТЕ БЪРНИ.
ГОЧО БУЛГУРА

2023.05.23 | 15:45

7
ТОВА. НЕКАДЪРНО ЛАЙНО МИ. ЗАПРИЛИЧА. НА ЯНЕ. ЯНЕВ. ЛАЕ,ЛАЕ И. НАКРАЯ. ВСЕ. С. ЛАЙНЯНИ ГАЩИ.
народен глас

2023.05.23 | 09:41

6
Дъртият ерген Славчо пак се нашмъркал до козирката и незнае кво иска
баба гицка

2023.05.22 | 18:29

5
БРАВО ГЕШЕВ, ГЕШЕВ Е ВЕЛИК - С ТЕБ СМЕ, МАЧКАЙ НАРЕД - САМО ГЕШЕВ СЕ БОРИ С мафията - НАПРЕД
Тоя е наглец!

2023.05.22 | 18:03

4
Не, тоя чалгарски лакей на учиндолското сакато нищожество на дивана е повече от наглец! Той е повече от мерзавец - коварен, долен, мръсен изпълнител на мокри поръчки, поставени на чалгарската му сбирщина от от банкянско-сарайската престъпна шайка и особено от Зеления Чорап от село Славяново, на когото пък кремълското чудовище спусна мократа поръчка на чалгарите и те веднага я изпълниха! та този наглец с грозната брадавица на наглата мутра има нахалството да казва, че те били "свалили" СИКаджийския бандит и мутра от престъпния свят! Не, Джебчия Балабане, не! Мутрата беше свалена от българския народ, от стотиците хиляди българи, които три месеца пълнеха площади и улици в цялата държава! А ти, чалгар Джебчия Балабане, ти, простак Хаджи Тошко с каруцарския език и дългоносата фъфлеща учиндолска слругивя Митева свелихте правителството на Кириб Ретков, защото спря кранчето на учиндолския и банкянски ортак Таки и защото започна да вади на показ чудовищните грабежи и престъпления на банкянско-сарайските побратими - "сценариста" на чалгарската ви сбирщина и Боко Тиквата от Банкя! Само че, Джебчия Балабане, неистовата ви омраза към ПП и ДБ е срам и позор, но пък нали отлично знаеш, че цял анрод се подиграва със Сакатия учиндолец, с всички вас - слугите на Кремъл, мрази ви и ви презира!

2023.05.22 | 18:02

3
Помияр
Ха, ха, ха

2023.05.22 | 18:00

2
Всички на хранилката на газпром са се разквичали, явно са ги онодили за берекет.
Гост

2023.05.22 | 17:50

1
Грухтяща свиня

Добави коментар

Водещи новини