Екатерина Захариева: ПП-ДБ имат още малко време да размислят и да ни подкрепят

  • 21 май 2023 09:59

  • 1161
  • 11
© БНТ

ПП-ДБ имат още малко време да размислят и да подкрепят кабинета на Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова. За това призова  Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в предаването "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ.

Лидерът ни много пъти е казвал, че ако се разберем предварително - това в чий мандат е, е технология. Лошото е, че не виждам да сме се разбрали предварително и не виждам логика как, ако не се случат нещата с първия мандат, ще се случат с втория. Моят призив е към ПП-ДБ е да кажат с кой от приоритетите на Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова не са съгласни. И това заинатяване - "100% ще стане с втория мандат, ако не стане с първия" - от кого ще търсят подкрепа? От БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е или ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател ли ще търсят подкрепа?, попита Захариева. 

Така че, имат още малко време, надявам се наистина за разум, защото звучи несериозно - ние няма да ви подкрепим, но очакваме от вас да ни подкрепите. Те не виждат нито един достоен човек от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, които да влязат в кабинет, но в същото време очакват от 69 народни представители, недостойни хора, да ги подкрепят. Това, извинявайте, ама е абсолютно безсмислено. По законодателната програма и по спешните закони, включително и по съдържанието им, нямаме разминаване на 99% от тях, каза Захариева.

Тя определи твърденията на Владислав Панев, че от лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е принуден да подкрепи втори мандат на ПП-ДБ, за да избегне наказателно преследване от главния прокурор, като смешни и несериозни. Допълни, че никой от ПГ на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на не се страхува в лично качество от заканите на Гешев.

Разговорите между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и ИТН за състава на проектокабинета "Габриел" продължават и в момента. Съставът му ще бъде обявен утре.

"Крайно време е България да има редовно правителство, защото две години сме в режим на свободно падане. Убедена съм, че ще ни разделят от Румъния, ако няма редовен кабинет и съм убедена че това може да се случи още тази година. Ако няма редовен кабинет, няма как да влезем в Шенген, защото няма как да се изгради доверие към държава, в която две години не се знае какво се случва. Изглеждаме много несериозно в очите на другите държави, както и на българските граждани", каза Захариева.

Владислав Панев: Войната в прокуратурата увеличава вероятността за кабинет с втория мандат

Тя коментира, че няма обяснение за поведението на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и защо в рамките на няколко часа миналия понеделник промениха позицията си относно подкрепата си към Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова.

Тя изтъкна, че 49-ият парламент разполага с конституционно мнозинство и това е проличало при гласуването на промените в НПК в петък. За да има правителство на конституционната реформа, обаче, първи трябва мнозинство за правителство.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1161 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2023.05.21 | 14:57

11
Катка правилно ви казва подкрепете правителството Грабител.
Бай Ставри

2023.05.21 | 11:45

10
Това е Катка ... Глупавата ,Катка ,че знае само 4 думи на Английски

2023.05.21 | 11:39

9
Платените от Кремъл руски тролове в нашия нет , ни заливат с ЛЪЖИ и ИЗМАМА, така както техните предци 50 години ни мамиха, че живеем добре е щастливо. Лъгаха ни в учебниците, че са ни освободили от турско робство , а защо никой не ги попита и отговора е ясен за да имат излаз на Босфора и Дарданелите. Родината ни и е платила с много злато на русите . После пак ни лъгаха, че са ни освободили от Хитлеро- фашизма и построиха паметници по- високи от тези на Апостола на Свободата ,а СССР е бил в съюз със същия Хитлер при подялбата на Полша Уважаеми Граждани...Българи , НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТРОЛОВЕТЕ В НЕТА, КОИТО ВИ ТРОВЯТ ВСЕКИ ДЕН за това, че Русия не е агресор и окупатор . НИКОГА ПОВЕЧЕ РУСКО РОБСТВО В БЪЛГАРИЯ !!!
PaulaFox

2023.05.21 | 11:29

8
❤️Играя нова ceкс игра 18+) Не мога да се справя с нея, много трудно) Кой е играл, помогнете ми ➤ Ja.cat/xgams
Станишев

2023.05.21 | 11:14

7
Искам да га поря,тая парясница.Най добрата инвестиция на гроб в пластичната хирургия.
Герб-ДПС

2023.05.21 | 11:06

6
Грозна като бялата смърт , безлична,говори заучени евро клишета.Дигурно само в леглото я бива.
Бояджията

2023.05.21 | 10:52

5
Вдигнете мизата малко повече пароци и козяк ще ви потупат по рамото хм

2023.05.21 | 10:35

4
Содом и Гомор трябва да бъде Унищожен.
Емѝ...

2023.05.21 | 10:19

3
лидерът ви е бандит, мъжлето ти нарушава закона, а ти си по връовете щот връткаше тутурутки на роско, ако не можеш и на английски да говориш, кypво неграмотна.
Бай Иван 2

2023.05.21 | 10:14

2
Да ви подкрепят за какво ? За новите кражби ли ?

Добави коментар

Водещи новини