Томислав Дончев: Нямаме контрол върху копчето „Еnter" на Гешев, нямаме и скелети в гардероба

  • 20 май 2023 09:40

  • 2689
  • 12
© БТВ

Обезпокоително е, ако процесите в съдебната система имат толкова пряко отражени върху всичко, което става в политическата система. Така зам.-председателят на ГЕР Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник отговори на въпроса скъса ли Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във заедно с оставката си и първия мандат. 

Според него темата за промените в Конституцията е интересна.

„Промени в Конституцията звучи абстрактно добре като смяна на автомобила, закупуване на жилище и т.н. Почти всички, които говорят за промени в Конституцията, не са готови с конкретен текст, който трябва да се измени. Имаме консенсус за това какво трябва да се смени особено по отношение на съдебната система. Всички зависимости по вертикала и хоризонтала да бъдат ограничени. За това са необходими не само промени в Конституцията, но и в законодателството“, каза Дончев.

Той категорично отрече ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да има контрол върху копчето „Еnter“ на главния прокурор. „Интересен въпрос е кой е свързан с този бутон и кой може да го натисне“, допълни Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

На въпрос дали ще се стигне до ситуацията, в който Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във иска имунитета на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Дончев заяви, че това би било „тъжно и контрапродуктивно“.

„В тази ситуация това ще изглежда само и единствено като репресии и би завършило този процес на пълен демонтаж на държавността, който тече през последните години смята зам.-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. На въпрос може ли главният прокурор да открие скелети в гардероба на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, които д извади, Дончев заяви, че нямат гардероб, нито пък скелети.

Теменужка Петкова: Ще приемем експерти от ДПС и ИТН в проектокабинета "Габриел"

Според Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник единственото работещо решение е кабинет с ясен мандат, който да свърши 10 конкретни неща, сред които е отключването на съдебната реформа. Да прокара пътя на България към Шенген и еврозоната, да бъде приет бюджет и да с отпуши европейското финансиране. „Ще стигна и още по-далеч – кабинет, чийто министър-председател предварително си депозира оставката в Народното събрание, ако не свърши нещата до определен срок заяви Дончев.

На въпрос ще чуем ли в понеделник неговото име като част от проектокабинета на Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова, той заяви, че не бива. „Имам самочувствието на експерт, но наред с това трябва да си дадем сметка, че съм ярко обагрена политическа фигура. За да бъде един подобен кабинет вид успокоение политическата криза, в него трябва да са безспорни фигури и ако може, да не всяват такова политическо или обществено разделение“, смята Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
2689 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
PaulaFox

2023.05.20 | 14:45

12
❤️Играя нова ceкс игра 18+) Не мога да се справя с нея, много трудно) Кой е играл, помогнете ми ➤ Ja.cat/xgams

2023.05.20 | 13:26

9
По искане на ИТН бяха поканени демонстрантите, които бяха бити зад колоните на министерският съвет, в народното събрание и всички им станаха на крака да им ръкопляскат! Днес същите тези от ИТН подкрепят палачите на демонстрантите и ще станат на крака да ръкопляскат на кабинета на мафията ако той получи мнозинството, което му е необходимо!!!
Mafia

2023.05.20 | 13:44

11
Какви палачи те гонят. Шепа лумпени. Ако демонстрираха мирно и не блокираха движението, никой нямаше да се разправя с тях. Стана промяната и какво. Нещо да е мръднало в положителна посока? Нищо.
Mafia

2023.05.20 | 13:42

10
Aма той има.

2023.05.20 | 13:26

8
Банкянският Ty/\yп е събирателен образ на мутра, политик, бизнесмен, мафиот, убиец и крадец през годините на така нареченият преход, криминален преход, революция на престъпниците положила началотo на геноцида над българският народ! Не затвор, ада за такива като този Ty/\yп трябва тук на земята!!!

2023.05.20 | 13:09

7
А Попова и комисионите от цената за отоплението на затворите? Щото тя бе адвокат на банкянския Дявол и я покрихте…

2023.05.20 | 10:51

4
Върни кинтите за електрическото правителство, крадлива гад.
Герберастки наглец!

2023.05.20 | 13:09

6
И крадец!

2023.05.20 | 12:47

5
Ама чакайте нали вие от Герб го назначихте и даже му увеличихте мандата а сега се оправдавате.
????

2023.05.20 | 10:46

3
"Другарю"Дончев,а КОНТРОЛ за ПАРИТЕ, по ЕЛЕКТРОННОТО УПРАВЛЕНИЕ имахте ли ???? А, КЪДЕ са ПАРИТЕ ???? КЪДЕ е ТО ЕЛЕКТРОННОТО УПРАВЛЕНИЕ ????

2023.05.20 | 09:50

1
Царе сте за оправдаване,винаги нищо незнаете,ваща мама мръсна.

2023.05.20 | 09:51

2
Да и гн Борисов нее откраднал и 1 лев.Узорпатори.

Добави коментар

Водещи новини