Проф. Радулов: Борисов е прошепнал в ухото на Габриел да иска оставката на Гешев

  • 19 май 2023 20:55

  • 2839
  • 7
Проф. Радулов: Борисов е прошепнал в ухото на Габриел да иска оставката на Гешев
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Войната в прокуратурата е резултат на дълбоки вътрешни разпри, които досега бяха крити от публиката. Това каза бившият секретар в МВР и експерт по национална сигурност проф. Николай Радулов в предаването "Денят ON AIR".  

Всичко по темата:
Опитът за атентат срещу Иван Гешев и исканата му оставка 508

По думите му е трудно да се каже какво точно се случва, но е ясно "кой натиска копчето". "Това са "ти си го избра" (запис, при който бившият градски прокурор Николай Кокинов казва на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че сам е избрал новия главен прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в, бел. ред.).  

Радулов обясни, че споменаването на Борисов от Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във е било опит за сплашване.

Лидерите на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ с близо двучасова среща в НС

"Защото госпожа Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова, която не знае кой кой е в българската политика, не може да иска оставката на Гешев? Това очевидно ѝ се нашепваше от Борисов. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и този, който дърпа конците в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, са решили, че Гешев вече не им е полезен", поясни Николай Радулов. 

"Техният опит досега показваше, че когато решат, че някой е ненужен и негоден, той се отдръпва, подава си оставката, отива в някое посолство. Като оплескат нещо някъде, като госпожа Бъчварова, да я пратят в Израел посланик", каза още той.  

Според Радулов, ако има записи, които се очаква да излязат в общественото пространство, то те няма да бъдат пуснати от Гешев.  

"Колкото и записи да има, те няма да излязат от него, тъй като, ако са записани със СРС, това би било престъпление. Ако са незаконни записи, това също е престъпление по НК. Така че тези записи ще се появят анонимно, в някоя пощенска кутия, изпратена в някоя редакция. Аз мисля, че ще има записи, в смисъла на които се крие някакво престъпление", каза Николай Радулов.  

Според него ходът на Гешев в този случай би бил да се направи, че не знае за какво става дума и когато го питат има ли такива дела, той да каже, че има. 

"Имаме безкрайно много записи, които изплуват в публичното пространство и първият въпрос винаги е - това СРС ли е, защото изтичането на СРС е от години, това са го правили министри, прокуратурата", каза още проф. Радулов.  

Според него, когато излизат такива записи, първо трябва да се провери какво се твърди в тях, а след това да се разследва как са направени. 

Относно взрива до кортежа на главния прокурор той каза, че е много вероятно този случай да бъде покрит и да не стане ясно какво всъщност се е случило.  

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2839 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
PaulaFox

2023.05.20 | 14:48

7
❤️Играя нова ceкс игра 18+) Не мога да се справя с нея, много трудно) Кой е играл, помогнете ми ➤ Ja.cat/xgams
КАЗАХ

2023.05.20 | 00:08

6
ДА ЗА КО ЛИТЕ ДАНС! НЕ ИСКАТЕ, АЙ СИ Е В Е ТЕ МАЙКАТА ИДИ ОТСКА И МРЕТЕ! :)
САМО ЧЕ

2023.05.20 | 00:04

5
50 МИЛИОНА КОЛХОЗНИ Л А Й НАРА НЕ СА ФАКТОР, ОСВЕН ЗА БЪЛГАРСКИТЕ П С Е ТА :)
САМО ТИК ВАТА ЛИ

2023.05.20 | 00:02

4
КВИЧЕШЕ ЗА ОСТАВКА ИЛИ ИМАШЕ КООРДИНИРАНА АКЦИЯ НА ВСИЧКИ РУСКИ ШПИОНИ? :)
Асен

2023.05.19 | 21:51

3
Ибрикчия Баце.

2023.05.19 | 21:33

2
Мръсен отвратителен долен смръдлив комунистически отпадък
До Александър Томов

2023.05.19 | 21:09

1
Да Сашо, НАТО ръси със кемтрейлс, а ЕС прави джендъри. Толкова ли си тъп, че още не си го разбрал ???

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини