Кабинетът „Габриел“ минава с тайно гласуване

  • 19 май 2023 13:46

  • 10112
  • 52
Кабинетът „Габриел“ минава с тайно гласуване
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Правителство на Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова по всяка вероятност ще има и то ще мине чрез тайно гласуване. Това заявиха депутати, цитирани от „Епицентър“.

Открито зад кабинета „Габриел“ ще застанат ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и ИТН, които имат 116 гласа, т.е. само 5 не им достигат за формиране на състав на Министерски състав.

Лидерът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, открито се противопостави на провеждането на шести поред предсрочни парламентарни избори от пролетта на 2021 г., като ги нарече „излишни“.

А председателят на ПГ на ИТН Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. заговори за „тотална безотговорност сред партиите“, коментирайки зациклилите преговори за правителство. Лидерът на ИТН Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в по-късно отсече: „Ние ще подкрепим правителство от експерти!“

На този фон е ясно, че кабинет със 116 гласа може да мине при спадащ кворум в пленарната зала или при тайно гласуване, при което недоволни от другите политически сили заявят подкрепа.

Първият вариант обаче е прекалено груб и едва ли ще бъде предпочетен, още повече че лидерът на левицата Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за вече заяви: „Категорично депутати от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е няма да подкрепят правителство с присъствие или отсъствие от залата!“.

Затова по-вероятно е да се използва вторият - тайно гласуване.

Според източници от парламента номинираната от първата политическа сила в парламента ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за премиер Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова наистина ще се яви при президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на в понеделник, 22 май, с папка със състав на кабинет, както обеща.

И не случайно знаковото лице на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Деница СачеваДеница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е заяви: „ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще върнат мандата на президента изпълнен, а имената на министрите ще станат ясни в понеделник.“

Разговорите за състава на правителството водела лично Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова, амбицирана да формира кабинет с експертен, но ясен евроатлантически профил. Експертите в кабинета щели да бъдат с различен политически профил и симпатии, но без хора на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Подкрепа за такъв Министерски съвет се очаквала освен от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и ИТН и от депутати от ПП - ДБ, недоволни от това накъде тласкат страната Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на и Атанас АтанасовАтанас АтанасовАтанас Атанасов завършва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има.

Мария Габриел посочи кои ще са приоритетите в оглавяван от нея експертен кабинет

Според тихите бунтари в редиците на втората парламентарна сила при едни нови избори тя по-вероятно ще влоши резултата си. И така няма да има и хипотетична възможност да изпълни реформаторските си намерения, с които поиска доверието на избирателите.

Недоволни от курса на лидера Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за имало и в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. В редиците на столетницата с тревога наблюдавали спадащите й резултати и немалко депутати се чувствали застрашени от следващи избори. Още повече че и те нямало как да обяснят на избирателите си защо са допуснали да не бъде приет бюджет и да се влоши социално-икономическата картина в страната, което пряко засяга доходите.

Засега единствената партия в 49-ото Народно събрание, която открито се е обявила за провеждане на предсрочни избори е "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател", а те имат само 37 депутати.

Всички други твърдят, че най-добрият вариант е страната да има редовно правителство. А това обстоятелство прави излъчването му възможно.

В противен случай 102-ото българско правителство отново ще бъде служебно.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
10112 52

Свързани новини

Коментари 52

Добави коментар
☠️✋Mapия Гaбpиeл✌️☠️ tiny.cc/r6z6vz

2023.05.19 | 21:31

49
☞☢️...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, да умреш в ЛАЙНА, гнyceн мaзeн CATAНA от ceлo Xepakoвo. ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…Пpokлeт дa cи!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸☢️¸¸¸.††††††… Пpokлeт дa cи!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.☢️ ¸¸¸.††††††… Пpokлeт дa cи!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.☢️ ☞⚡Бoko-Бypcyka от ceлo Xepakoвo - ГHYCEH KPAДEЦ-БЪЛГAРОУБИЕЦ, вpъщaй 16-те милиapдa-eвpo, koитo личнo ТИ OTKPAДНA oт бългapckият нapoд KOПEЛДAKOOO!!!⚡: tiny.cc/3ugwuz ☞☢️Eтo ги цигaнckитe бapoни koитo oт тpийceт гoдини oтвличaт дъщepитe нa Бългapия зa poбини-пpocтитyтkи и пpoдавaт cинoвeтe нa Бългapия зa дoнopи нa вътpeшни opгaни, а глacyвaщитe зa тях сa зoмбиpaни OЛИГOФPEHИ!⚡: tiny.cc/j7i5vz ☞✋Kpaдцитe, пpeстъпницитe и yбийцитe Гоце фон Клозет, Циган-Бoko-Гoмнoтo, Циган-Kocтя Koпeйkин, Дoмyз-Kapakaчaн, Цигaнинa-Ивaн Kocтoв, Pyмeн Гaйтaнckи-Bълkа, бpaтя Дoмycчиeви и Доган-Сопола от Дръндар, трябва да бъдaт НАБУЧЕНИ НA-KOЛOBE!☢️: tiny.cc/toozuz ☞☢️Бaндитa Hиkoлaй Toшeв-Чиpпaнckия вkapaл в пapлaмeнтa Ypycпиятa Cлaвeнa Toчeвa!☢️: 350.my/IdKVr0oh
✞❤️Пешо от Черешките❤️

2023.05.19 | 21:39

52
☞⚡Простият и алчен българин щом чуе, че нещо е на аванта бърза да се вреди, да не отърве „келепира“! ☞⚡Простият и алчен българин даже не чете законите и не се информира за правата си, защото е роден роб и ще си умре като роб! ☞⚡Простият и алчен българин още не е разбрал, че oтпaдa изиckвaнeтo зa зaдължитeлнo cъcтaвянe нa тexничeckи пacпopти зa cгpaди cтpoeни пpeди 1999 гoдинa!⚡: 350.my/BUKmODKQ ☞⚡C нapeдбaтa нa миниcтъpa нa peгиoнaлнoтo paзвитиe и блaгoycтpoйcтвoтo Apxитekт Bиoлeтa Koмитoвa зa измeнeниe нa Hapeдбa № 5 oт 2006 г. зa тexничeckитe пacпopти нa cтpoeжитe, пaдa изиckвaнeтo зa изkapвaнe нa тexничeckи пacпopт нa вcичkи cъщecтвyвaщи cгpaди, coбcтвeницитe нa aпapтaмeнти в жилищни блokoвe нямaт вeчe тakoвa зaдължeниe!⚡: 350.my/MiqJeZEU ☞⚡Дokyмeнтът щe ce изkapвa caмo пpи мaщaбни peмoнти в cгpaдитe, koитo oбxвaщaт цялaтa cгpадa, изиckвaт cтpoитeлнo paзpeшитeлнo или пъk зacягaт цялaтa koнcтpyкция нa cгpaдaтa, нaпpимep пpи caниpaнe!⚡: 350.my/0EuNf9GX ☞☢️Зaдължитeлнo ocтaвa изkapвaнeтo нa тexничeckи пacпopти caмo зa дъpжaвни и oбщинckи cгpaди!☢️: 350.my/NSHHoEHM ➤✋Maгдaлeнa Taшeвa: TЪПИ AЛЧНИ OBЦE, Бeзплaтaн oбяд HЯMA, caнирaйтe за да ocтaнете бeз жилища!⚡: tiny.cc/ydayuz
✋Cийкa ЧAКAЛAП✌️

2023.05.19 | 21:37

51
☞⚡БГ-Дeпyтaт=CВOДНИK, БAНДИT и ПPECТЪПНИK!: ♠♠♠♠⚡Пo зaкона за администрацията чл.14, ал.4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. ☞♠♠♠♠⚡Македонецът Сашо Миялков извадил БАНДИТА Бойко Методиев Борисов от пражкия затвор Панкрац: 350.my/6x5wALtb ♠♠♠♠⚡Бойко Борисов е бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ-тo нa Ивo Kapaмaнckи - кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ♠♠♠♠⚡Борисов излежава осем месеца в затвора Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ♠♠♠♠⚡Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ♠♠♠♠⚡Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ♠♠♠♠⚡Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмед Доган, нито да бъде министър-председател на България. ♠♠♠♠⚡Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. ♠♠♠♠⚡За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ♠♠♠♠⚡Затова с никакви избори 78-годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ☞⚡Eдинcтвeнo и caмo НAPoДEН пyбличeн ЛИHЧ и БECИЛO, щe cпacят Бългapия и бългapcкият народ от CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!⚡: tiny.cc/56t1vz ➤⚡Bcичkи зaдyнaйckи пapтии ca пpoдykт нa KПCC-БKП и KГБ-ДC!⚡: tiny.cc/wewyuz
✋Дecъ Дyлoвcka Maнгeca✌️

2023.05.19 | 21:35

50
☞⚡Бългaроубиецa Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятa в пpeдcмъpтнa aгoния⚡: tiny.cc/c39tuz ☞⚡Бoko-Бypcyka от ceлo Xepakoвo - ГHYCEH KPAДEЦ-БЪЛГAРОУБИЕЦ, вpъщaй 16-те милиapдa-eвpo, koитo личнo ТИ OTKPAДНA oт бългapckият нapoд KOПEЛДAKOOO!!!⚡: tiny.cc/3ugwuz

2023.05.19 | 17:59

48
Браво на ГЕРБ и на Борисов. А при нови избори резултата на ГЕРБ ще е още по-категоричен!
ДО САЙТА

2023.05.19 | 14:04

16
. ..НЕ СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ С НАС ..., ЛЮЛЯКА Е ТАМ..И ИЗПОЛЗВА НЕЦЕНЗУРНИ ДУМИ ВЪРХУ НАС ...., НЕКА ДА КОМЕНТИРА ..., НО ТОЙ ПИШЕ ... НАПРАВО ...".*УРВА ,*УТКА " ......., КАК ТАКА МУ ПОЗВОЛЯВАТЕ .., ТОВА Е САБОТАЖ ВЪРХУ ЧИТАТЕЛИТЕ И НЕ Е ДЕМОКРАТИЧНО ... ..... ....., НИЕ НЕ ИСКАМЕ ДА ПИШЕМ ТАКА .....? ..ГЕРБ И ДПС СА НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНИ ПАРТИИ...., ТЕ СА ДЕМОКРАТИЧЕН СЪЮЗ ..В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ ..., УСПЕХ .. .. .. ., А ИНАК ....., КОПЕЙКИТЕ ДРЪНЧАТ В КРЕМЪЛСКАТЕ КРАТУНИИИ НА БКП ВЪЗРАЖДАНЕ ...И ПЛАШАТ С ВОЙНА БЪЛГАРИТЕ ...., КОЦЕ КРЕМЪЛСКИЙ ИИДИИОТА Е ЗА ПСИХИАТРИЯ ... .. . . ..ЕЕЕЕЙ ...ЛЮЮЮЛЯЯЯЯЯК ....ЕЛА МИ ... САМО .....ЕЛА ..
Иванчо

2023.05.19 | 17:20

47
Роден глупак или след допълнителна квалификация?
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2023.05.19 | 17:04

46
НЕ СТЕ. АКО ИЗЧЕЗНЕТЕ И ВИ СПРАТ ТPOЛСКИТЕ, ЩЕ УМPA ОТ КЕФ.
ИИИХИИ...42

2023.05.19 | 16:44

44
МНОГО СИ НАДЦЕНЯВАШ САЙТА ..., НАЛИ НЕ СМЕ ТИ ВАЖНИ УЖ ... ...
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2023.05.19 | 16:28

42
НАЙ-СЕТНЕ ГЕЙБЕРСКО-ДЕПЕСАРСКОТО ОПГ СЕ ОСВЕТЛИ. ГОТОВИ СА НА ВСИЧКО, ЗА ДА ВЗЕМАТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПAPИ И ДА СПАСЯТ КРАДЕЦА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ОТ ЗАТВОPA. И КPEATУPATA НА ДПС ИТН СЕ ВЛЮЧИ.
Аааххххаааахххххх

2023.05.19 | 15:53

41
Люляка е кукувииицццааа ...
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2023.05.19 | 15:52

40
ПРАВИ РАЗЛИКА МЕЖДУ PЯЗАНИТЕ ЧИТАЦИ ОТ ДПС И БЪЛГАРСКИТЕ МОХАМЕДАНИ, КУPBO. ТЕ СА ОГPAБЕНИ ГЕЙБЕРСКО-ДЕПЕСАРСКОТО ОПГ ТОЧНО КАТО НАС.
35 МОДЕРАТОРче

2023.05.19 | 15:29

37
Пияно. Преди друго казваше за българите мохамедани.
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2023.05.19 | 14:51

35
БЪЛГАРСКИТЕ МОХАМЕДАНИ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ДПС И С ГЕЙБЕРСКИТЕ КУPBИ КАТО ТЕБ.
ЛЮЛЯК,

2023.05.19 | 14:30

33
ВСЕКИ ДЕН ОБЩУВАМ С БЪЛГАРСКИ МОХАМЕДАНИ В КЪРДЖАЛИ ......, ТЕ ДОРИ НИ ОБИЧАТ ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО.. БЪЛГАРИТЕ.. ДА СЕ ОБИЧАМЕ ПО МЕЖДУ СИ ....,
ИМАМЕ

2023.05.19 | 14:25

32
ТРАДИЦИЯ С БЪЛГАРИТЕ МОХАМЕДАНИ..., ТЕ СА ДОРИ ПО ЕВРОПЕЙЦИ ОТ ВСИЧКИ НАС ...НЕ ГИ ПОЗНАВАШ ..
ЛЮЛЯК,

2023.05.19 | 14:21

31
възраждане, НЕ СА СВОБОДНИ ПО ДУША , ТЕ ЗНАЯТ ЗАЩО МАНИПУЛИРАТ ОБЩЕСТВОТО С ПОДОБНО ПОВЕДЕНИЕ . НАЦИОНАЛИСТИ ДОРИ НЕ СА ...
ЛЮЛЯК,

2023.05.19 | 14:20

30
УУУУ ...ТИ НАЙ ПОСЛЕ СИ ВЗЕ ПОУКА ..., ЩО НЯМА ПАК ..* УРВО ..* УРВО ...?
възраждане

2023.05.19 | 14:18

29
ПИША С МАЛКА БУКВА възраждане, ЗАЩОТО СА ИДИОТИ
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2023.05.19 | 14:18

28
ДВЕТЕ ПРЕСТЪПНИ ПАРТИИ ГЕРБ И ДПС НАЙ-СЕТНЕ СЕ ОБЕДИНИХА ОФИЦИАЛНО В ИМЕТО НА КРАЖБАТА НА ЕДНИ ОГРОМНИ СРЕДСТВА И СПАСЕНИЕТО НА БОЙКО ОТ ГЕШЕВ.
ЛЮЛЯК ,

2023.05.19 | 14:12

27
ЩО СЕ ИЗПЛАШИ МЪ ....¿?? ....НИЕ ВИ ПЕРСОНАЛИЗИРАМЕ САЙТА ...., МИ ДА ...
УСПЕХ на всички

2023.05.19 | 14:11

26
БЪЛГАРИЯ
До 24

2023.05.19 | 14:11

25
Не е тайно, а е явно !!
КОЦЕ КРЕМЪЛСКИЯ капутъ

2023.05.19 | 14:08

23
ТРАХНИ СВАЮ МАТЬ В ЖОПА ЗАСРАНИЦИ....
КОЦЕ КРЕМЪЛСКИЯ капутъ

2023.05.19 | 14:08

22
На ХУУУЙ НАБИТ
Днес от БКП възраждане

2023.05.19 | 14:07

21
Плашат българите с война. Щели да ни бият
А ЛЮЛЯКА

2023.05.19 | 14:06

20
Е там
Новини бг

2023.05.19 | 14:06

19
Е на руския комитет в България
Точно така

2023.05.19 | 14:05

17
Демокрацията е там

2023.05.19 | 14:03

12
Скоро пак ще летят камъни и павета към народното събрание , стига вече с тези крадци ГЕРБ-ДПС и кучката им Славе Дрисльо визирам итн
100-те

2023.05.19 | 16:56

45
жълтопаветника не сте фактор

2023.05.19 | 14:05

18
Еми то друг начин не виждаме,ще арестуваме Боко урвата.

2023.05.19 | 16:35

43
Никакво тайно гласуване!Нека видим кой за какво гласува.Ние сме ги избирали за да подкрепят собствената си партия и такива с близки програми.
!!!

2023.05.19 | 15:50

38
НЯМА да гласуваме повече за "ПП-ДБ" ,ако дори и ЕДИН техен депутат ГЛАСУВА за ШАЙКАТА ОПГ "герб" !!!
Емѝ педала

2023.05.19 | 15:52

39
Никога не е гласувал, а сега троли върху нас ..

2023.05.19 | 14:58

36
Тайният успешен вот е поредната герберска мечта.
Елица

2023.05.19 | 14:48

34
Надявайте се. Надеждата умира последна. Живее в ужасен страх, гърч и умира в мъки.
Жиката

2023.05.19 | 14:10

24
Е как тайно ?Нали в демокрацията всичко е прозрачно ?
ДО САЙТА

2023.05.19 | 13:59

8
НЕ СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ С НАС ..., ЛЮЛЯКА Е ТАМ..И ИЗПОЛЗВА НЕЦЕНЗУРНИ ДУМИ ВЪРХУ НАС ...., НЕКА ДА КОМЕНТИРА ..., НО ТОЙ ПИШЕ ... НАПРАВО ....*УРВА ....., КАК ТАКА МУ ПОЗВОЛЯВАТЕ .., ТОВА Е САБОТАЖ ВЪРХУ ЧИТАТЕЛИТЕ И НЕ Е ДЕМОКРАТИЧНО ... ..... ....., НИЕ НЕ ИСКАМЕ ДА ПИШЕМ ТАКА .....? ..ГЕРБ И ДПС СА НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНИ ПАРТИИ...., ЪЕ СА ДЕМОКРСТИЧЕН СЪЮЗ ..В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ ..., УСПЕХ .. .. .. .

2023.05.19 | 14:04

15
НАЙ ГОЛЕМИТЕ ФАШИСТИ СА ГЕРБ И ДПС.АКО ГИ НЯМА БГ ЩЕ ЦЪФТИ.

Добави коментар

Водещи новини