Петър Москов (КОД): Аз бях поръчан на прокуратурата от ДПС със съгласието на ГЕРБ

  • 18 май 2023 18:07

  • 2715
  • 8
Петър Москов (КОД): Аз бях поръчан на прокуратурата от ДПС със съгласието на ГЕРБ
© Кадър: БТВ

Няма защо да ме питате дали има политическо вмешателство в прокуратурата, защото знам, че има. Аз лично бях поръчан на прокуратурата от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Това се случи със съгласието на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Това разкритие направи бившият здравен министър и председател на партия КОДКОДКонсервативно обединение на десницата - КОД - е дясна политическа партия. Неин лидер е бившият д-р Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

„В личен план това е тежко, защото не пожелавам на никой да обяснява на детето си всяка вечер дали е престъпник. По-важното е то какъв сценарий беше изпълнител българската прокуратура. Ние бяхме хората, които твърдяха, че работата на десницата не е да обяснява защо не може да свърши нещо, а да намира съюзници и мнозинство, за да постига целите си. Точно обратното беше целта на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с – да извади десницата от дневния ред на обществото. Резултатът отпреди седем година е една все по-оредяваща група, от другата страна имаме ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в с единствен възможен партньор – ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и сме в блатото“, посочи той.

„Докато ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с играеха шах, другите играеха художествена гимнастика. Когато не мърдаме на никъде единствените печеливши са тези, на които е изгодно статуквото, а ние не мърдаме от 6-7 години“, отбеляза Москов.

Гешев обеща: Всичко, което трябва да е известно на българските граждани, ще стане такова

Според него трябва да се изкорени източникът на политическа корупция. „ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не са невинни. Центърът на всичко това обаче е ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, оттам се получаваха поръчките. Резултатът е, че днес сме в това блокирано дередже, от което трудно виждам изход“, каза лидерът на партия КОДКОДКонсервативно обединение на десницата - КОД - е дясна политическа партия. Неин лидер е бившият.

„Ако г-н Гешев е решил да проговори, той трябва да удари тежко централата на политическата корупция – ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, да отреже пипалата на влияние и да удари червената олигархия, която унищожава обществото ни. Трябва да прекъсне каналите на корупционното руско влияние в България, но не отстранявайки готвачи в руското посолство, а удряйки българските им ибрикчии. Тогава може да получи уважение“, подчерта Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва.

Според него случаят „Барселонагейт“ е глупост и главният прокурор го знае.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2715 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2023.05.18 | 20:40

7
Зад всичко тона, стои Москов

2023.05.18 | 20:41

8
Москва
Иванчо

2023.05.18 | 20:31

6
Май трябва Гешев да започне от теб.

2023.05.18 | 18:41

2
Тоя вместо да се изказва е за затвора с ваксините от Турция с изтекъл срок. Племенникът ми е говорни проблеми от тези ваксини.
не лъжи

2023.05.18 | 20:17

5
племенникът ти е с говорни проблеми, щот си е6ал сестра си.

2023.05.18 | 20:17

4
Това говно трябваше да го препоръчат на прокypатура, ако имаше нормална такава, за да се разследва доунищожаването на българското здравеопазване, което се случи при него.
ти си утка...

2023.05.18 | 19:10

3
Отвратителен си
Бай Иван 2

2023.05.18 | 18:14

1
А когато другите от десницата се оттеглиха от кабинета на Борисов , ти оснана министър на здравеопазването нали? Помним ние,всичко помним! Га яде кюфтетата не рава а ,сега защо ревеш?

Добави коментар

Водещи новини