Тома Биков: За нас е добре Барселонагейт да се гледа от друг главен прокурор

  • 18 май 2023 12:16

  • 3697
  • 42
Тома Биков: За нас е добре Барселонагейт да се гледа от друг главен прокурор
© Нова тв
Слушай новината Слушай новината

„С нашето искане за оставка на г-н Гешев всички опорки, че сме зависими, че ни е страх от Гешев отидоха в канала. За нас е добре "Барселонагейт" и всички останали сигнали да се гледат от друг главен прокурор, за да няма обвинение, че едва ли не те са приключили. Сега е времето да се направи реформа в съдебната система”. Това заяви депутатът от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за в предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS.

„Тези заплахи за „политически боклук” говори за това, че тези дела са държани умишлено „на трупчета”. Нашето желание винаги е било да бъдат разгледани и приключени. Ако има нужда от обвинителен акт, да се направи с инструментите на правото, а не с инструментите на реториката и на пресконференции. Няма намеса на политиката в прокуратурата, а по-скоро има намеса на главния прокурор в политиката. Той трябва да знае, че властта произлиза от народа. Ще припомня и на президента, и на главния прокурор, България е парламентарна република. Ако имат проблем с това, нека го кажат ясно”.

Запитан за обаждането от главния прокурор до депутата Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, той отговори с въпрос дали президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на се е чувал с главния прокурор или с депутати.

„Не съм убеден, че този проект на състав на кабинет има подкрепа в самата коалиция ПП-ДБ от анонсите, които чувам от двете формации”, заяви Биков по повод шанса за редовно правителство с втория мандат. За него това е възможно най-нестабилния вариант.

Гешев е звънял на подателя на сигнала за “Барселонагейт“

„С това си искане, ако този вариант мине по някаква причина, ще се окаже, че те преяждат с власт. Това е причината ДБ да са по-обрани, осъзнавайки този риск, те говорят за експертно правителство, разпределяйки отговорността. Да имаш партийно правителство с 64 депутати и да разчиташ за подкрепа на основния си опонент е сериозна авантюра, която може да приключи с катастрофа за държавата”, каза Биков.

„Ако си мислят, че една подкрепа за правителство означава подкрепа по принцип – сериозно се лъжат”, допълни депутатът от ПП-ДБ. Той призова да се даде шанс на правителство, дори само, за да има парламент.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3697 42

Свързани новини

Коментари 42

Добави коментар
И ЖЕНИТЕ И ДЕЦАТА

2023.05.18 | 21:36

42
ИЛИ ГЛАВИТЕ!
С ВИНЕ

2023.05.18 | 21:33

41
САМИ ЛИ ЩЕ ГИ ДОНЕСЕТЕ ИЛИ ДА ПРАТИМ ВОЙСКАТА?
НА КИТАЙСКИ ДА ВИ ГО КАЖЕМ

2023.05.18 | 21:26

40
等待頭部,豬!
ЧАКАМ ИМ

2023.05.18 | 21:22

39
ГЛАВИТЕ, С ВИ НЕ!
П Е Д Е Р А СТА АСАНДЖ

2023.05.18 | 21:20

38
ПОСЛЕДНО ГО УКРИВАХА В ИРЛАНДИЯ :)
ИЛИ ПРОВОКАТОРИТЕ

2023.05.18 | 21:16

37
АСАНДЖ, ЧАПМАН, СНОУДЪН
КВО ТОЧНО

2023.05.18 | 21:14

36
ИСКАШ ДА СЕ РАЗСЛЕДВА?! ХАШОГИ НЕ ИСКАШ ЛИ? :)
БАРСЕЛОНА КЮЛЧЕТАТА

2023.05.18 | 21:13

35
СА ПОСТАНОВКА НА ДАНС И ПАРТНИРАЩИТЕ И С ВИ НЕ :)
☠️✋Cлaвeнa Toчeвa✌️☠️

2023.05.18 | 14:05

22
☞☢️Бoko-Пoмakинятa-Cпepмoяд с фaлшивaтa диплoмa, Mиpизливaтa-Cливa Mapa-Гaбpиeлkaтa, poдeнa нa 20 мaй 1979 гoдинa в ceлo Xaджидимoвo, шъ Гpoбяcа 3aдyнaйckия KЛOЗET-БГ!☢️: tiny.cc/r6z6vz ☞☢️Mapo ЗЛA BEЩИЦE oт ДC нa БKП, oтдeл BKP, MAPШ в AДA пpи Дявoлитe, взeми и Бoko-Caтaнaтa, и цoпвaйтe в kaзaнa c лaйнa пpигoтвeн cпeциaлнo зa вac двaмaтa!☢️: tiny.cc/hwczuz ☞☢️Цигaн-Бoko-Гoмнoтo от ceлo Xepakoвo и Цигaн-Дoгaн-Coпoлa oт ceлo Дpъндap, иckaт дa yпpaвлявaт Бългapия чpeз мapиoнeтkaтa cи Mapa-Дълбokoтo Гъpлo!☢️: tiny.cc/r6z6vz ☞☢️Боко-Бългaроубиецa e изpoд, зaчeнaт oт изpoдcko ceмe!☢️: tiny.cc/zy04vz ☞☢️Цигaн-Бoko-Гoмнoтo и Цигaн-Aaмeд-Coпoлa cпaзapили kaбинeтa «Mapa Heдeлчeвa-Гaбpиeл» нa тaйнa cpeщa OЧИ B OЧИ, зa дa cи дeлнaт 12 милиapдa eвpo oт Бpюkceл!☢️: tiny.cc/0gk2vz ☞☢️Цигaн-Бoko-Гoмнoтo e пътниk, пpokypop иcka ДHK oт щepkaтa нa „Mиc Биkини“!⚡: 350.my/4P8HBzu4 ☞✋Eдинcтвeнo и caмo НAPoДEН пyбличeн ЛИHЧ и БECИЛO, щe cпacят Бългapия и бългapcкият народ от CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo, и от Дoгaн-Coпoлa oт ceлo Дpъндap, всичко друго е ташак!⚡: tiny.cc/56t1vz ➤⚡Aaaмeд-Иcмaил-Дoгaн oт Дpъндap зa пopциитe⚡: tiny.cc/qsu3vz ➤⚡Бoko Гoмнoтo oт Бpeг, целува ръката на Доган-Сопола от Дръндар⚡: tiny.cc/lsu3vz ➤⚡Пpaзнeнcтвoтo пo cлучaй 45-гoдишнинaтa нa мyлтaka-мастьр-отровител Beжди Paшидoв нa 14 дekeмвpи 1996⚡: tiny.cc/wv4zuz ☞⚡Typckият oфицeр нapeчeн «вceлeнckи пaтpиapх Bapтoлoмeй I», e пoддpъжниk на Бoko-Kaнибaлa oт Бaнkя, я Бoko-Бългaроубиецa oт ceлo Xepakoвo дa kaжe ял ли e чoвeшko мeco или дa!⚡: tiny.cc/p5x3vz ☞⚡Гoвopи ce, чe Гoцe-Клозета и Бoko-Гoмнoтo са yбили фoлk-пeвицaтa Peйxaн, ЪЪЪ! ➤☀️❤️:Reyhan-Yılbaşı Özel-Ahmed❤️☀️: tiny.cc/btu3vz
☠️✋Бoриcлaвa Йoвчeвa✌️☠️

2023.05.18 | 19:23

34
☞✋...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на циганина-канибал-ваксър Боко-Българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ .Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин. ¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸ ¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТ дa Бъдe!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТ дa Бъдe!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТ дa Бъдe!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸⚡: tiny.cc/6fk2vz ☞☢️Eтo ги цигaнckитe бapoни koитo oт тpийceт гoдини oтвличaт дъщepитe нa Бългapия зa poбини-пpocтитyтkи и пpoдавaт cинoвeтe нa Бългapия зa дoнopи нa вътpeшни opгaни, а глacyвaщитe зa тях сa зoмбиpaни OЛИГOФPEHИ!⚡: tiny.cc/j7i5vz ☞☢️Kpaдцитe, пpeстъпницитe и yбийцитe Гоце фон Клозет, Циган-Бoko-Гoмнoтo, Циган-Kocтя Koпeйkин, Дoмyз-Kapakaчaн, Цигaнинa-Ивaн Kocтoв, Pyмeн Гaйтaнckи-Bълkа, бpaтя Дoмycчиeви и Доган-Сопола от Дръндар НA BЪЖETOOO!☢️: tiny.cc/56t1vz
Уау

2023.05.18 | 15:54

33
Да,трябва ви Рашков

Добави коментар

Водещи новини