Даниел Митов нарече „митология” слуховете, че партията е „пазена” от някого или тя пази някого

  • 18 май 2023 08:09

  • 1704
  • 8
©
Слушай новината Слушай новината

"Съдебната система си има процедури, които трябва да се извървят. Какво ще се случи не е въпрос, който да се задава на политици". Това каза в ефира на Нова тв Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Да, съставът на ВВС трябва да се обнови, но отново според закона, а това зависи от живота на парламента и усилията за съставяне на правителство.

"Ако в момента Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е обект на шантаж, това не е нормално. От години не знам дали съществува друг действащ значим политик, освен Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Затова като стане нещо в държавата, всички търсят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и се обръщат към него. Дали ще се опитват да го плашат, дали да го прелъстяват – това вече е въпрос на ситуация. Това е политикът фактор в България”, заяви Митов по повод изказванията на главния прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във.

Относно политическата обстановка в страната Митов смята: "Ходенето от избори на избори не обслужва обществения интерес".

С 69 народни представители не всичко зависи от нас и очакваме "да дойдат в съзнание" и другите политически сили да разберат, че ходенето от избори на избори няма да доведе до нищо.

"Казали сме какво бихме подкрепили и си изпълняване това", допълни Митов.

Борисов: Бойко, Бойко ... стига, аз съм само депутат на първия ред

"Съвсем логично е, кандидатът за министър-председател да обяви пред цялото народно представителство намеренията си в случай, че бъде избран за премиер. Това е съвсем логична стъпка. Бях уведемен за това, какво ще посочи като приоритети Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова", посочи още той във връзка с изказването на Габриел, че ще иска оставката на Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във.

Зам.-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в нарече „митология” слуховете, че партията е „пазена” от някого или тя пази някого.

„Предполагате ли, че аз, който пострадах от нереформираната прокуратура, който в продължение на години трябваше да се занимава с измислени обвинения и да си чисти името, ще пазя някого или някой мен ме пази? Действали сме систематично и принципно. От месеци насам заявяваме, че ще подкрепим механизъм за контрол на главния прокурор и съдебна реформа. Да, спори се за това каква съдебна реформа ще е ефективна”, заяви Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“,.

„Идеята е да се направи реформа в правосъдието, така че то да започне да работи ефективно и да бъде изключен всякакъв елемент на политическа намеса или на прокуратурата в политическия живот”, категоричен е Митов.

Той уточни, че това е мотивацията на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в във всяко едно тяхно действие.

Той коментира и шансовете за сформиране на редовен кабинет в първия мандат. „Нагласата ни е да съберем подкрепа за правителство, оглавено от г-жа Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова, което да даде ясен път и зелена светлина за приоритетите еврозона, Шенген и правосъдна реформа”, заяви той. Политиката е изкуство на възможното, допълни Митов.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1704 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Емѝ...

2023.05.18 | 09:38

8
Тя къдравата сю не знае подробностите, щото я държат за украса, не за работа.

2023.05.18 | 09:25

7
ТОА Г ОВНАР Е НАЙ-МАЛОУМНИЯ ОТ КОЧИНАТА НА ТИКВУНЯ.
унйуи

2023.05.18 | 09:23

6
фекалосмукачи
ттъ

2023.05.18 | 09:22

5
яж ми хоя
ьцжбж

2023.05.18 | 09:21

4
лапайте патката
фгънунйъ

2023.05.18 | 09:19

3
да ви го начукам

2023.05.18 | 08:46

2
Платените от Кремъл руски тролове в нашия нет , ни заливат с ЛЪЖИ и ИЗМАМА, така както техните предци 50 години ни мамиха, че живеем добре е щастливо. Лъгаха ни в учебниците, че са ни освободили от турско робство , а защо никой не ги попита и отговора е ясен за да имат излаз на Босфора и Дарданелите. Родината ни и е платила с много злато на русите . После пак ни лъгаха, че са ни освободили от Хитлеро- фашизма и построиха паметници по- високи от тези на Апостола на Свободата ,а СССР е бил в съюз със същия Хитлер при подялбата на Полша Уважаеми Граждани...Българи , НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТРОЛОВЕТЕ В НЕТА, КОИТО ВИ ТРОВЯТ ВСЕКИ ДЕН за това, че Русия не е агресор и окупатор . НИКОГА ПОВЕЧЕ РУСКО РОБСТВО В БЪЛГАРИЯ !!!
mitow

2023.05.18 | 08:46

1
митов, тиквун защо не те предложи отново за премиер???

Добави коментар

Водещи новини