Венко Сабрутев (ПП): В кулоарите на парламента може да се чуе, че има коалиция и тя е коалиция "Магнитски"

  • 15 май 2023 08:00

  • 1010
  • 6
© БНТ

Имаме ясно решение отпреди месец да не подкрепим ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Очаквам да препотвърдим това решение. Това заяви Венко Сабрутев, депутат от коалиция "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" в предаването "Денят започва" по БНТ. 

Има ясна промяна в политическата обастановка. В кулоарите на парламента може да се чуе, че има коалиция, която е коалиция "Магнитски". Най-лошото, което може да се случи в страната е управление на тази коалиция. Търсим възможност за стабилно, реално управление, което да е в рамките на решението да не подкрпим ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, посочи Сабрутев. 

Гласуването преди месец имаше абсолютно мнозинство да не подкрепим ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. С оглед на променената обстановка ние трябва да проведем вътрешна дискусия. Ние трябва да не допуснем коалиция "Магнитски" да ни управлява, каза още депутатът от ПП-ДБ. 

Сабрутев заяви, че не вярва да има представители на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"", които да подкрепят правителство на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в

Не е въпросът коя е Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова, а кой седи зад нея. Кой ще нареди кутийките. По време на срещата в петък, не просто и шепнаха в ухото, а направо и взеха микрофона, отбеляза още Сабрутев. 

По думите му най-черният сценарий за страната е да останем без бюджет през лятото. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1010 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Тя

2023.05.15 | 09:14

4
Ей стига празни думи лъжи измислициза какво си избран да се заяждаш да бездействаш и да получаваш големи пари за нищо колко хубава работа

2023.05.15 | 12:26

6
сами си пускат слухове и после се плашат от тях... Плъшоци!
zdhr

2023.05.15 | 10:35

5
Денков, ГЕРБ досега ви търпяха простотиите и подигравките от ваша страна, търпяха да ги обиждате и да се подигравате, да си давате тъпашките изявления в които постоянно казвахте НЕ на всяко предложение....сега изведнъж се сетихте, че има и други пътища освен към вас.....скоро ще излезе наяве истината, че работите за интересите на Памперса!!
в бтв

2023.05.15 | 08:23

3
вместо този на де.бат не се ли появи кирчо петков
смешник

2023.05.15 | 08:21

2
прави се на хитър и едното и другото казва, две противоположно неща, омръзнаха такива тарикатчета
помиярче

2023.05.15 | 08:19

1
а кой седи зад денков, щото без канадеца и кокорчо не може да се среща с мария габриел

Добави коментар

Водещи новини