Карадайъ: Ако сме искрени, длъжни сме да намерим формулата за редовен кабинет

  • 12 май 2023 08:46

  • 702
  • 3
Карадайъ: Ако сме искрени, длъжни сме да намерим формулата за редовен кабинет
© Кадър БНТ

"Ако сме искрени в целите, че трябва да преодолеем политическата криза, за да се преодолеят другите кризи, мисля, че сме длъжни да намерим формулата за редовен кабинет", заяви в кулоарите на НС председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, преди началото на днешното пленарно заседание.

По думите му това трябва да се случи в диалог с много отговорност към проблемите на хората и на държавата и с много акъл и разум.

Карадайъ отново потвърди подкрепата на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с за освобождаването на главния прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във.

Радев: Внезапният порив на Габриел да поиска отстраняването на Гешев трудно предизвика възторг у мен

"Това е добра идея на база на натрупаното напрежение в обществото, така че този въпрос не би трябвало да е пречка за постигането на по-важните теми - изход от политическата криза и съставяне на редовен кабинет", каза той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
702 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.05.12 | 10:59

3
Вашата родина е Турция идиьоти.

2023.05.12 | 10:58

2
Борински боклук.Но със ПП И ДБ.Давидим тогава уй ще грабите.

2023.05.12 | 09:33

1
Това е формулата на успеха г-н Карадайъ, ние вярваме във вас

Добави коментар

Водещи новини