Проектобюджетът няма да бъде разгледан в бюджетната комисия през следващата седмица

  • 11 май 2023 16:01

  • 524
  • 0
Проектобюджетът няма да бъде разгледан в бюджетната комисия през следващата седмица
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Следващата седмица най-вероятно няма да бъде разгледан проектобюджетът за годината на първо четене в бюджетната комисия на парламента, съобщи депутатът от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Петър ЧобановПетър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976 г. в Ямбол. Завършил е Математическа гимназия „Атанас. Той е определен да председателства ресорната комисия в първото ѝ заседание.

Проектът с дефицит от 6,4% от БВП е внесен от служебния кабинет, но срещна остра реакция от всички парламентарни групи.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, които в понеделник ще получат първият проучвателен мандат за съставяне на правителство, настояват бюджетът да бъде внесен от редовен кабинет.

Радев връчва първия мандат на 15 май

"Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" - "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" са на мнение, че бюджетът е по-важен от кабинета, отбелязва БНР.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
524 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини