Ковачев: Смехотворно е твърдението, че пречим на сигурността на РС Македония

  • 09 май 2023 09:00

  • 814
  • 4
Ковачев: Смехотворно е твърдението, че пречим на сигурността на РС Македония
© БТВ

Тази стъпка с "черните списъци" е огромна грешка в Северна Македония, заяви евродепутатът Андрей КовачевАндрей КовачевАндрей Ковачев е български политик от ГЕРБ, член на Европейския парламент от 2009 година досега., който на 6 май не бе допуснат в Северна Македония пред Би Ти Ви. 

Всичко по темата:
Отношенията България - РС Македония 1195

"Огромно беше разочарованието ми да разбера, че този слух за списъци не е слух. Скопие дължи ясни обяснения защо са го направили", коментира Ковачев.

Вебер: Недопускането на Андрей Ковачев в РСМ е безпрецедентно и неприемливо

"Първо трябва да чуем обясненията им, трябва да са официални. Отношенията се променят в Европейския парламент, всеки член смята, че трябва да се пътува свободно", обясни още евродепутатът.

Според него само няколко дни са провели разговор с Буяр Османи. "Нямаше и капка съмнение или предизвестие за това, какво следва", коментира той. 

"Нямам обяснение за случилото се. Смехотворно е твърдението, че ние пречим на сигурността", каза още Ковачев.

Радина Лазарова
814 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.05.10 | 06:08

4
Смехотворно е тиквените педерасти, които антагонизират македонците и се прекланят пред западната политика на толериране на српското влияние и српските лъжи там да ми квичат за проблемите си там. Вие сте причината, помияр.

2023.05.09 | 11:55

3
ХОДИ СЕ ШИБАЙ БЕ НЕКАДЪРЕН БОКЛУК, ПРОВАЛИ ЦЯЛАТА БЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА В ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ
Stamatis

2023.05.09 | 10:28

2
Точно такива измекяри, които подкрепят всякакви решения на ЕК и ЕП против интересите на страната, вкл. приемането на РМС в ЕС, НЯМАТ никакво право да се оплакват! Да каже той подкрепили решението на КИро Тъпото за да подкрепим РМС заз ЕС?

2023.05.09 | 09:28

1
Платените от Кремъл руски тролове в нашия нет , ни заливат с ЛЪЖИ и ИЗМАМА, така както техните предци 50 години ни мамиха, че живеем добре е щастливо. Лъгаха ни в учебниците, че са ни освободили от турско робство , а защо никой не ги попита и отговора е ясен за да имат излаз на Босфора и Дарданелите. Родината ни и е платила с много злато на русите . После пак ни лъгаха, че са ни освободили от Хитлеро- фашизма и построиха паметници по- високи от тези на Апостола на Свободата ,а СССР е бил в съюз със същия Хитлер при подялбата на Полша Уважаеми Граждани...Българи , НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТРОЛОВЕТЕ В НЕТА, КОИТО ВИ ТРОВЯТ ВСЕКИ ДЕН за това, че Русия не е агресор и окупатор . НИКОГА ПОВЕЧЕ РУСКО РОБСТВО В БЪЛГАРИЯ !!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини