Парламентът гласува допълнение към правилника си за работа

  • 05 май 2023 13:54

  • 470
  • 0
Парламентът гласува допълнение към правилника си за работа
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Парламентът гласува допълнение към правилника си за работа, което дава възможност да заработят постоянните комисии. Проектът, предложен от председателя на ПГ на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,, предвижда, когато няма избрано ръководство на парламентарната комисия, заседанието ѝ да се води от определен от председателя на Народното събрание неин член.

Не беше приета редакцията на ПГ на „Продължаваме промяната-Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“, когато няма избрано ръководство на постоянната комисия, първото ѝ заседание да се води от определен от председателя на НС неин член. 

Поредни скандали, обиди и полови органи в НС, депутатите се скараха за избора на комисии

Решението влиза в сила от обнародването му в „Държавен вестник“, това означава, че идния вторник ще бъде публикувано, обяви председателят на парламента Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети. Считано от вторник или по искане на една трета от депутатите в съответната комисия, или по инициатива на председателя на НС и в зависимост от свободните стаи, ще бъдат свикани заседания на всички постоянни комисии. Те ще бъдат председателствани от председателите им в миналия парламент. Ако те в момента не са депутати – от представители на съответната парламентарна група,  комисиите, председателствани от „Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но“ ще вземе „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
470 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини