Джамбазки поиска незабавно уволнение на учителя, който играе кючек пред портретите на Кирил и Методий

  • 05 май 2023 11:27

  • 1130
  • 7
Джамбазки поиска незабавно уволнение на учителя, който играе кючек пред портретите на Кирил и Методий
© Булфото (архив)

Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – поиска незабавно уволнение на учителя, който играе кючек пред портретите на Кирил и Методий.

Българският представител в Европейския парламент Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – реагира остро срещу появилото се в общественото пространство видео, на което се вижда как директор на училище  се държи непристойно и танцува заедно със своя ученичка пред портретите на Светите братя Кирил и Методий. В нарочно писмо до Регионалното управление на министерство на образованието в Монтана той настоява за спешна и адекватна реакция, както и за сезиране на всички отговорни институции, съобщиха от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа.

Директор на училище и ученичка въртят гюбеци пред портрета на Кирил и Методий

Очаквам този човек да понесе всички най-строги последици за непристойното си поведение, което не отива на директор на една институция, още по-малко на образователна. Настоявам за неговото незабавно отстраняване от българската образователна система, пише съпредседателят на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа.

Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – е категоричен, че българското училище е храм на познанието векове наред и никой няма право да го осквернява, още по-малко да осквернява национални символи, каквито са Светите братя Кирил и Методий. Той допълва, че всеки един служител в българско учебно заведение е отговорен за това да бъде най-добрият пример за учениците, а не да снима видеоклипове със подобно грозно съдържание. Защото ролята на учителя не се изчерпва само с преподаването на един урок, а е съвкупност от високи морални ценности, примери на подражание и високо ниво на култура.

Припомняме, че реакцията на Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – идва след като в интернет пространството се появиха кадри, на които човек, за когото се твърди, че е директор на Средно училище „Христо Ботев“ в село Брусарци, Монтанско, Асен Арсенов танцува кючек пред портрета на Светите братя Кирил и Методий. Във видеото се вижда още как въпросното лице играе танци, присъщи повече за Ориента заедно със своя ученичка. Видимо въпросният господин не намира нищо нередно и не се притеснява от своето поведение, а се държи сякаш е горд от примера, който дава на децата.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1130 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
И кво като е танцувал

2023.05.05 | 11:42

3
Той може да се е гордеел с тях, пянде, смотан, излъга народа 8 г евро депутат с по 20 бона евро на месец

2023.05.05 | 12:10

7
май завиждаш?
Санчо Панса

2023.05.05 | 11:57

4
Ако играеше хоро пак ли ще иска уволнение?

2023.05.05 | 12:09

6
трябвало е да обърне портретите с лице към стената...

2023.05.05 | 11:40

2
Абсолютно правилно. Подкрепям с две ръце.Разложението и опростачването на обществото трябва да спре!

2023.05.05 | 12:08

5
помияр еничарски.
Емѝ...

2023.05.05 | 11:34

1
Я се шибай, бе, пиянде.

Добави коментар

Водещи новини