Лорер: ГЕРБ трябва да преценят по кой път да тръгнат

  • 04 май 2023 12:01

  • 1264
  • 10
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

Ситуацията стана изключително емоционална и искам да апелирам към всички политически сили да намалим градуса на чувствата, защото работим за България и нашата мисия е да излезем с работещо решение за всички. Нека да запазим добрия тон и да продължим в конструктивния дух, в който започнахме. Аз се надявам, че тези разговори ще могат да се върнат в едно градивно русло. Това каза пред журналисти в кулоарите на парламента депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Даниел ЛорерДаниел ЛорерДаниел Лорер завършва компютърни науки и бизнес управление в университета в Тел Авив. Утвърждава.

В коментар за вариантите за съставяне на правителство той заяви: "По отношение на първия мандат сме заявили много ясна позиция, която не се е променяла и няма да се промени. По отношение на втория мандат – започнахме градивна работа, показахме законодателна програма, която беше възприета, показахме управленска програма, която беше възприета. Вчера имаше хумористични коментари по нея, но като изключим хумора, съдържанието се оказа доволно съгласно между двете най-големи политически сили".

По повод твърдението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, че Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския държи ключа към правителство с първия мандат и има ли различни мнения в коалицията по повод първия мандат на партията на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, депутатът от ПП-ДБ посочи: "Нашата коалиция се състои от шест партии. Различни мнения не само че има, а те са и добре дошли, ние ги ценим, държим на тях, защото най-доброто се ражда точно по този начин – в диалог и вътрешен и вътрешен дебат. По отношение на това дали г-н Иванов държи ключа към намирането на решение, ние сме категорично против външни партии да всяват раздор и да се опитват да казват – този или онзи лидер е добър, пък този е лош, този има ключ, другият има ключалка. Тези теми се дискутират на вътрешен коалиционен съвет и всички лидери вземат еднакво участие в тях".

Кирил Петков разкри какво направи ПП-ДБ до момента и какви са вариантите пред ГЕРБ

Попитан дали е възможна коалиция ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се сБСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, Лорер отбеляза: "Теоритично е възможно, те го отричат в момента. Аз не вярвам това да е добро решение за България. Първият мандат все още не е даден. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в трябва да преценят по кой път да тръгнат".

Той увери, че няма липса на диалог между ПП и ДБ.

В отговор на въпрос кога ще бъдат съставени парламентарните комисии, за да може парламентът да започне работа ефективно, депутатът от ПП-ДБ каза: "И ние това се чудим. Задайте въпроса към председателския съвет. Изслушваме министри вместо да си говорим за комисии. Не знам защо това все още не е на дневен ред".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1264 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
Цв

2023.05.04 | 14:10

10
Еврейският баровец, дето пие вино за 700лв бутилката се сетил за хората.....
Кравария умре

2023.05.04 | 13:25

9
Трерпете жълтопаветниците
Тези от промяната се оказаха

2023.05.04 | 13:09

8
Големи бок луци, те не се различават по нищо от герб мафията, само дето излъгаха да гласуваме за тях.
ОПГ ГРОБ ТИКВИ ПОСРАНИ

2023.05.04 | 12:08

1
имат само един път, който е по закон и принципи - и по него сегашното им ръководство и много членове трябва да отпътуват към различни учреждения от системата на главна дирекция "Изпълнение на наказанията".

2023.05.04 | 12:52

7
ПП,, ПЪЛЕН ПРОВАЛ " ИМАТ ЕДИН ПЪТ И ТОЙ Е В КАНАЛА

2023.05.04 | 12:46

6
Герб аамин

2023.05.04 | 12:43

5
Тиква посрана си ти,изрод!

2023.05.04 | 12:10

2
за ръчичка с Кирчо и Асенчо натам...

2023.05.04 | 12:42

4
Със сигурност няма да са с вас,ламтящи за власт изроди!!!

2023.05.04 | 12:36

3
evreiski pe sal vav balgaria niama pat nito za kradcite ot grob nito za ogromnite kradci ot podmianata

Добави коментар

Водещи новини