Лорер: Това е последният ни шанс да запазим Пловдивския панаир такъв, какъвто е

  • 04 май 2023 11:34

  • 645
  • 1
© Булфото

Това е последният ни апел, молба, настояване към партия ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, към нейните кметове във Варна и Пловдив, общинските съвети, към председателя на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - направете всичко необхдимо, за да запазим Пловдивския панаир такъв, какъвто трябва да бъде. Част от България, а не приватизиран скришом. Това заяви на трибунка в парламента депутатът от “Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" – Демократична България” Даниел ЛорерДаниел ЛорерДаниел Лорер завършва компютърни науки и бизнес управление в университета в Тел Авив. Утвърждава

С днешните развития се отваря поредната и последна възможност ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да покаже, че иска да се разграничи от олигарсите в нашата странаи иска да помогне Пловдивския панаир да остане наш, посочи още Лорер. 

Общинският съветник от Пловдив Веселина Александрова коментира, че е постановен отакз в Търговския регистър за вписването на акциите на община Варна във фирмата на Гергов. Отказът е постановен на две основания – едното формално. Другото е във връзка с експертната оценка на акциите е твърда стара и не отговаря на икономическите условия. Длъжностното лице си е направило труда да извади съдебна практика, в която се казва, че с такива остарели оценки не се вписват вноски. Това може да говори на г-н Гергов, че дори да обжалва този отказ, съдебната практика ще го потвърди. Апелирам г-н Портних да се замисли и да върне акциите на Пловдивския панаир на държавата, заяви Стела Николова.

ПП-ДБ гневни заради случващото се с Пловдивския панаир, от коалицията нарекоха Георги Гергов "уличен боец"

Йордан Иванов уточни, че вчера се е отворил прозорец Пловдивският панаир да бъде спасен след отказа за вписване на апорта и този прозорец няма да трае дълго. По думите му Пловдивският панаир е емблематичен пример за договорките на тъмно, за това как може да бъде обслужван частен интерес с обществени блага.

Ние от ПП-ДБ винаги сме били против този порочен начин на упражняване на властта, днес сме и ще бъдем против, добави той.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
645 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Тя

2023.05.10 | 18:03

1
ПЛАТЕНИТЕ ЧЕРЕПИ ЛЪЖАТ НАГЛО БЕЗСРАМНО И БОГАТЕЯТ

Добави коментар

Водещи новини