Николай Денков: Не преговаряме и не договаряме с ГЕРБ за министри и зам.-министри

  • 03 май 2023 08:15

  • 1020
  • 5
Николай Денков: Не преговаряме и не договаряме с ГЕРБ за министри и зам.-министри
© Нова тв
Слушай новината Слушай новината

"Първият мандат се държи от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и всички въпроси трябва да са отправени към тях. Има варианти, по които да се случат нещата. Ако търсят подкрепа от нас, трябва да подкрепят нашия проектокабинет. Задачата ми е изключително трудна. Трябва като треньор да събера един отбор да играем мач. Трябва да е ясно, че един Министерски съвет трябва да е екип и да решава проблемите. Трябва да има екипен принцип при съставяне на кабинет. Там е и мястото на Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на. Имам доверие, че той може да оправи кашата, която забърка финансовото министерство.

Това заяви в ефира на Нова тв Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"".

Лорер: Направихме услуга на ГЕРБ като представихме проектокабинет

 "Този състав на кабинет, който предложихме, не е консултиран с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Те го получиха като списък. Ние преговори по персоналния състав няма да водим. Това по което преговаряме са програмите, които трябва да се изпълняват. Един кабинет трябва да свърши определена работа. Не преговаряме и не договаряме с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за министри и зам.-министри с тях", категоричен бе той.

На въпрос защо Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически е направил крачка назад, а Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на не, и защо няма хора на ДБ в този кабинет, Денков отговори, че Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския ясно е изразил подкрепата си за кабинета.

„Имената са обсъдени в с вички. Има пълна подкрепа за всички в този кабинета. Ще има голяма битка и в Народното събрание и трябва да има и хора там – трябва да се приемат закони, които са изключително прецизни и трябват експерти“, обясни Денков.

„Единственото, което ни интересува, е можем ли да направим стабилно правителство. Ако ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в извадят едно по-добро правителство, добре за България, но не вярвам да го направят“, каза още той.

"Представихме състав на кабинет не заради ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Не приемаме ултиматуми и условия. Искаме да да се разплете този пъзел и да има работещо правителство. Ако някой казва, че не му достига информация, е Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г с първия мандат. Да слагаме картите на масата и да решаваме", поясни предложеният от ПП-ДБ за премиер.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1020 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.05.03 | 21:06

5
От теб и Кокорчо кой е по голям педераст.

2023.05.03 | 10:45

4
Николай го направиха академик по политическа линия и си повярва.
КуКу

2023.05.03 | 09:32

3
А тоя като изкара мекия глас и почвам да бягам бате
alexievi

2023.05.03 | 09:26

2
Уважаеми г-н Денков, по същия начин постъпи Слави и на следващите избори дори не влезе в парламента. Това Ви чака и Вас. Не може да чакаш подкрепа от някой и да му казваш "Ти какво мислиш не ни интересува".
Лена

2023.05.03 | 09:19

1
Политическа тутурутка

Добави коментар

Водещи новини